Spanacul se spala foarte bine si se scurge. Ceapa, morcovul, pastirnacul, patrunjelul se curata si se toaca marunt. Cartofii si rosiile se taie cubulete. Toate acestea se pun la fiert in 2 l de apa, timp de 40 de minute, impreuna cu orezul. Cind zarzavaturile sint fierte, se adauga borsul, uleiul si se mai lasa la fiert inca 5 minute.
La sfirsit, se presara verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper si se adauga usturoiul tocat marunt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii