autor:

flori de piatra

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE STEVIE

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2009

Ingrediente
stevie, ceapa, cepe, 1 ou, leustean verde,zeama de lamaie sau sare de lamaie, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se spala stevia,se indeparteaza nervurile si coada si se toaca in fasii. Se pune ceapa la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare. Cand ceapa a fiert se pune stevia tocata si se lasa la fiert la foc mic, avand grija ca se va umfla- sa nu dea pe foc. Cand a fiert si stevia(fierbe f. repede)se potriveste de sare si de acru, se bate oul si se pune in ciorba, apoi leusteanul verde tocat fin. Se poate servi atat calda cat si rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE STEVIE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Ciorba de stevie, macris si zeama de sunca

Punem sunca la fiert, in apa cu ingredientele mai sus mentionate si o fierbem bine de tot, pina intra

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de oase de porc ,cu stevie verde

Ciorba de oase de porc ,cu stevie verde

Oasele bine spalate ,se pun la fiert in cca 4 l de apa rece in care am pus un praf de sare si se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lucia , 08 mai 2017

    Foarte buna...

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Multumesc pentru aprecieri.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Foarte bine arata toate ciorbitele, felicitari pt toate gospodinele.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      O bunatate...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      Este tare faina ciorbita ta ! Si eu o fac primavara si pun in ea si niste lapte batut pentru cine doreste...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Cam de mult nu servesc aceasata ciorbita, dar arata ft bine ciorbitele voastre fetelor!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      Se mananca foarte bine si e foarte gustoasa. Si eu o prepar primavara.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Multumesc, Valentina.Si ciorbita ta arata tot la fel si cred ca e la fel de gustoasa.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Ce bine arata ciorbita ta...,sanatate curata... Eu o acresc cu bors si adaug si tarhon verde,iar cand nu o pregatesc de post ,adaug jumarele de ou cu costita,ii da un gust aparte.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Tochitura de vanat

Tochitura de vanat

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins

16 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne

Lucia

Foarte buna...

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbica de perisoare