Se alege si se spala bine stevia. Separat , se caleste in ulei tot zarzavatul taiat marunt, apoi se pune un litru de apa si se lasa sa fiarba. Cind zarzavaturile sint pe jumatate fierte, se adauga stevia taiata fisii si se acreste cu borsul fiert separat. Se potriveste de sare si se drege ciorba cu smintina si galbenus de ou La fel se procedeaza si cu ciorba de loboda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii