autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de stir

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2008

Ingrediente
1legatura stir proaspat, 1ceapa, 1 morcov, corcoduse verzi, 1lingura de ulei, sare, 2linguri pasata de tomate, 1ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se spala si se toaca marunt stirul, ceapa, morcovul, se adauaga toate ingredientele la fiert. Se drege ciorba cu ou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stir" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de stir

Ciorba taraneasca de stir

Punem o oala cu 3 l de apa la fiert. Cand apa da in clocot punem morcovul, ceapa si usturoiul

3 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT

CIORBA DE ZARZAVAT

Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida

5 voturi    8 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 15 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Iuliana Tarnoveanu , 10 aprilie 2014

    Cui ii place o maninca si cu si fara carnita la galeata....

  • Fara foto

    Dumitru Gheorghe , 10 aprilie 2014

    Cui ii place o maninca si cu si fara carnita la galeata....

  • Fara foto

    Dumitru Gheorghe , 10 aprilie 2014

    Cui ii place o maninca si cu si fara carnita la galeata....

    • Fara foto

      Iuliana Tarnoveanu , 09 aprilie 2014

      Este foarte buna ,gustoasa si sanatoasa!

    • Fara foto

      Iuliana Tarnoveanu , 09 aprilie 2014

      Cui ii place o maninca si cu si fara carnita la galeata....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

      Nu am mancat niciodata asa ceva .

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 19 iunie 2009

      Nici eu nu am mancat si nici nu am auzit de aceasta ciorba.Este un alt fel de stir decat buruiana care ne da atata bataie de cap prin gradini?

    • iuliana tarnoveanu

      iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine) , 26 mai 2009

      Draga ded nu cunosc despre proprietatile stirului afrodisiac dar mie imi place foarte mult in coirbe si supe.A fost si o emisiune interesanata despre aceasata planta si miracolele ei prezentata de directorul unui centru important de produse naturiste de la noi din Romania.

    • Fara foto

      ded (Maestru bucatar) , 25 mai 2009

      Pentru zilele caniculare este excelenta aceasta ciorba cu atat mai mult cu cat se poate servi si rece.Imi place cel mai mult dintre ciorbele de verdeata.(Atentie - stirul se foloseste in Asia ca planta afrodisiaca)

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

      Nu am pregatit niciodata si nici nu am mancat pana acum.

    • Fara foto

      olga , 13 aprilie 2009

      Suna bine si cred ca este buna. Se gaseste stir pe piata? Eu nu am vazut.

    • Fara foto

      oana (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

      Imi place foarte mult aceasta ciorba. Este foarte racoritoare. E numai buna in zilele fierbinti de vara.

    • Fara foto

      pirvu_ileana (Bucatar sef) , 17 martie 2009

      Este foarte buna ciorba de stir. Cui ii place ciorba de loboda o sa ii placa si cea de stir!

    • Fara foto

      KOTELES CRISZTINA , 16 decembrie 2008

      Nu am mai mancat niciodata si nici nu am auzit pana acum de ciorba asta. Cu ce se mananca?

    • Fara foto

      ana maria lengher (Chef de cuisine) , 30 iulie 2008

      Nu imi place atat de mult ciorba de stir. Nici nu am facut nicodata la mine acasa.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 1legatura stir proaspat
  • 1ceapa
  • 1 morcov
  • corcoduse verzi
  • 1lingura de ulei
  • sare
  • 2linguri pasata de tomate
  • 1ou

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Nu am mancat niciodata asa ceva .

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta dietetica