autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de tarhon

Autor: corina lukacs (Bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: corina lukacs (Bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007

Ingrediente
un os afumat,, o manuta de orez,, tarhon,, un ou,, 2 linguri de faina,, o canuta de lapte

Dificultate: Medie Timp: 1h

26 voturi

Mod de preparare

Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul. Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. Se toarna aceasta compozitie in ciorba, cand toate ingrediantele sunt fierte, lasand inca 10 min sa clocoteasca. Se serveste cu ardei iute.
Pofta buna!
Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul. Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Ciorba de fasole uscata cu tarhon

Fasolea se spala bine si se pune la inmuiat de seara. A doua zi dimineata se arunca apa de pe ea. Zarzavatul

9 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de tarhon

Ciorba de tarhon

Prima oara se pune carnea la fiert in apa cu sare.Intre timp dam prin razatoare ceapa si morcovul,si

2 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • un os afumat,
  • o manuta de orez,
  • tarhon,
  • un ou,
  • 2 linguri de faina,
  • o canuta de lapte

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

20 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura

Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe