autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de tarhon

Autor: corina lukacs (Bucatar)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: corina lukacs (Bucatar)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007

Ingrediente
un os afumat,, o manuta de orez,, tarhon,, un ou,, 2 linguri de faina,, o canuta de lapte

Dificultate: Medie Timp: 1h

26 voturi

Mod de preparare

Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul. Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. Se toarna aceasta compozitie in ciorba, cand toate ingrediantele sunt fierte, lasand inca 10 min sa clocoteasca. Se serveste cu ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

Intr-o oala punem la fiert 3 litri de apa. Cand fierbe apa adaugam ceapa, morcovii si radacina de

16 voturi    10 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • un os afumat,
  • o manuta de orez,
  • tarhon,
  • un ou,
  • 2 linguri de faina,
  • o canuta de lapte

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla rosie