autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de tarhon

Autor: corina lukacs (Bucatar sef)   
   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: corina lukacs (Bucatar sef)   
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 24 ianuarie 2007

Ingrediente
un os afumat,, o manuta de orez,, tarhon,, un ou,, 2 linguri de faina,, o canuta de lapte

Dificultate: Medie Timp: 1h

26 voturi

Mod de preparare

Se pune osul la fiert in apa rece, cand este gata se pune tarhon si orezul. Separat, se freaca oul cu cele 2 linguri de faina si se toarna peste ele o canuta de lapte. Se toarna aceasta compozitie in ciorba, cand toate ingrediantele sunt fierte, lasand inca 10 min sa clocoteasca. Se serveste cu ardei iute.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu tarhon

Ciorba de porc cu tarhon

Carnea se spala si se taie bucati, zarzavatul se taie si el . Se pune carnea la fiert, se indeparteaza

1 vot    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

Intr-o oala punem la fiert 3 litri de apa. Cand fierbe apa adaugam ceapa, morcovii si radacina de

16 voturi    10 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei

Mixer compact cu bol

- 15 %
499.99 lei
424.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
219.99 lei
175.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

  • un os afumat,
  • o manuta de orez,
  • tarhon,
  • un ou,
  • 2 linguri de faina,
  • o canuta de lapte

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi dreasa cu smantana