Ingrediente
500g carne de vaca (eu am folosit fara os), 2 morcovi, 1 telina, 1 pastarnac, 1 patrunjel(radacina), 1 fir praz, 1ardei kapia, 1 ceapa mare, 300g mazare(congelata), 50ml ulei, Frunze de patrunjel, Frunze de marar, 1 lingurita chimion macinat, 1 lingurita tarhon uscat, Piper, Sare
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
27 voturi
Mod de preparare
Punem uleiul la incins in oala de ciorba, adaugam carnea si lasam cam 5’ la rumenit apoi adaugam ceapa, prazul si kapia, lasam la calit inca pe-atat si punem radacinoasele. Adaugam mirodeniile uscate, asezonam si dupa vre-o 10’ timp in care toate ingredientele s-au patruns inpreuna, complectam cu 3L de apa si lasam la fiert cam 60’( depinde de carne). Verificam carnea si daca este fiarta, adaugam mazarea, mai lasam 15’ la fiert, dupa care oprim focul, punem frunzele de patrunjel si marar si ciorba este gata de servit.
Cu smantana sau simpla, este delicioasa!
Pofta buna!
sorina gabriela (Chef de cuisine) , 09 martie 2011
mmmmm !!!! ce bunatate si cate culori !!! *****