autor:

Gabrielaolteanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vacuta

Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Gabrielaolteanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 07 noiembrie 2011

Ingrediente
250g pulpa de vita, 1 rasol de vita, 1 cartof, 1 morcov, 1 telina, 1 cepa mare, 1/2 cutie rosii tocate cuburi, 500ml bors proaspat, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

1 vot

Mod de preparare

In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie mult sa fiarba. Dupa ce mi s-a dat verdictul ca nu-i mai trebuie mult sa fiarba (cam 1 ora jumate) am adaugat legumele si rosiile. Cand legumele s-au fiert cam trei sferturi am adaugat borsul. Am mai fiert 10 minute si a fost gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute. Apoi

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand

8 voturi    1 comentariu
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

    Imi place

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • 250g pulpa de vita
  • 1 rasol de vita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 cepa mare
  • 1/2 cutie rosii tocate cuburi
  • 500ml bors proaspat
  • delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Gabrielaolteanu
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Am separat ouale.Am batut galbenusurile cu 4 linguri

1 vot    0 comentarii
30 min
Prajituri
Cartofi copti

Cartofi copti

Cartofii au stat in cuptor 2 ore pentru ca au fost foarte mari.Mai aveam putin si muream de foame

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aperitive
Spaghete Bolognese

Spaghete Bolognese

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am calit in putin unt.Am adaugat carnea pe care am calit-o pana

10 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu galuste