In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie mult sa fiarba. Dupa ce mi s-a dat verdictul ca nu-i mai trebuie mult sa fiarba (cam 1 ora jumate) am adaugat legumele si rosiile. Cand legumele s-au fiert cam trei sferturi am adaugat borsul. Am mai fiert 10 minute si a fost gata.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii