Ciorba de vacuta

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de vacuta

Ingrediente

  • 250g pulpa de vita
  • 1 rasol de vita
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 telina
  • 1 cepa mare
  • 1/2 cutie rosii tocate cuburi
  • 500ml bors proaspat
  • delikat

Mod de preparare

In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie mult sa fiarba. Dupa ce mi s-a dat verdictul ca nu-i mai trebuie mult sa fiarba (cam 1 ora jumate) am adaugat legumele si rosiile. Cand legumele s-au fiert cam trei sferturi am adaugat borsul. Am mai fiert 10 minute si a fost gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor