autor:

Sim0na

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vacuta

Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sim0na (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 noiembrie 2011

Ingrediente
300 g pulpa vitel, 1 pastarnac, 1 morcov, 1 ceapa, 1 ardei gras verde, 1 telina mica, Suc de rosii, Sare, Delikat, Bors, 1 ou, Patrunjel, Leustean

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Carnea am taiat-o cubulete si am pus-o la fiert cu putina sare. Am spumat bineee – bineee. Cand carnea nu si-a mai lasat spuma, am scos carnea si am strecurat zeama.
Am pus la calit legumele ptr 1 min.
Am adaugat zeama strecurata, iar la primul clocot am adaugat si bucatile de carne.
Cand legumele erau aproape gata am adaugat sucul de rosii si am mai lasa 5 min.
Apoi am pus borsul, delikatul, iar dupa cateva clocote am adaugat oul batut cu putin sare.
Am lasat cateva minute, apoi am adaugat verdeata tocata.
Am stins focul si… am papat ciorbita cu ardei iute.
Pofta buna!
Sursa: http://sim0na-world.blogspot.com
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca

28 voturi    9 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta ca la mama

Ciorba de vacuta ca la mama

Se spala carnea,se taie cubulete si se pune la foc.Se lasa pana da in clocot si iese spuma,se ia

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

    Imi place

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 300 g pulpa vitel
  • 1 pastarnac
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras verde
  • 1 telina mica
  • Suc de rosii
  • Sare
  • Delikat
  • Bors
  • 1 ou
  • Patrunjel
  • Leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Sim0na
Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Ghiveci de legume cu aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert putin separat, spumand mereu. Ceapa tocata marunt am calit-o.. cand a devenit

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Creveti nedecorticati in sos de vin si usturoi

Crevetii i-am spalat bine-bine. Le-am rupt „capul”, i-am mai spalat odata foarte bine. I-am oparit

2 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Castraveti bulgaresti

Castraveti bulgaresti

Se spala bine-bine castraveciorii si se taie capetele. Se taie ceapa solzisori si impreuna cu usturoiul

5 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE IEPURE