Se spala foarte bine osul de aschii. Se pune la fiert osul taiat in 2-3 bucati in apa cu sare cat sa-l acopere. Se lasa sa fiarba pana se formeaza spuma. Se inlatura spuma, se adauga cam o jumatate de lingurita de sare si se lasa sa fiarba la foc foarte mare 1 ora. Oala se acopera cu un capac. Se verifica din cand in cand daca are suficienta apa sa fiarba.Se spala, curata si taie legumele dupa preferinta (cubulete, rondele, etc). Se da focul la mediu si se adauga legumele taiate. Dupa 20 minute se verifica daca sau fiert legumele si se pune fideau. Se mai lasa sa fiarba inca 10-15 minute. La sfarsit trebuie sa aveti cam 2 l de ciorba. Nu uitati de litrul de bors.Se pune pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba alte 5 minute. Se pune si borsul, leusteanul si patrunjelul tocat si se mai lasa sa dea intr-un clocot. Se gusta si se potriveste de sare si bors.
Se serveste calda, ornata cu patrunjel verde tocat, alaturi de ardei iuti in otet.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii