autor:

mac myra

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vacuta

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 septembrie 2009

Ingrediente
1 kg carne de vita, 1 ardel, 2 cepe, 2 morcovi, taitei de casa, 3 linguri suc de rosii, marar, patrunjel, piper, sare, bors

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

67 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Se pune la fiert in apa cu putina sare,se spumeaza daca este nevoie.La jumatatea fierberii se adauga ceapa curatata si tocata marunt,ardeii curatati si taiati cubulete mici si morcovul curatat si dat prin razatoarea mare.
Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii.Daca aveti rosii proaspete,le puteti decoji,toca marunt si se trag in tigaie in putin ulei.Se adauga si taiteii si se continua fierberea.
La urma cand sunt toate fierte se acreste ciorba cu bors de putina sau bors magic,se sareaza,se pipereaza se ia de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.
Se serveste cu smantana si cu ardel iute.
Pofta mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta cu legume si smantana

Ciorba de vacuta cu legume si smantana

Ciorba de vacuta este o ciorba preferata de toti membrii familiei, fiind bogata in legume. Gasindu-se

13 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    pana luiza (Chef de cuisine) , 27 martie 2017

    Este o ciorba delicioasa

  • Fara foto

    nu exista cuvantul ardel , 31 ianuarie 2017

    Zaza

  • Fara foto

    Elena Paval , 10 iulie 2014

    i'll trying!!

    • Fara foto

      Jay Tak , 02 februarie 2014

      츄릅....

    • Fara foto

      Proca Constanta , 22 noiembrie 2013

      Imi place !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

      O ciorbica SUPER !

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      delicioasa e preferata familiei

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Hmmmmm...ce buna e ciorbica asta mai ales acum dupa sarbatori ! Nu am pus taitei in ea pina acum...dar merita incercat...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2009

      O bunatate...

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Delicios........

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Perfect..

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

67 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

pana luiza (Chef de cuisine)

Este o ciorba delicioasa

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din ciolan de porc