Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Se pune la fiert in apa cu putina sare,se spumeaza daca este nevoie.La jumatatea fierberii se adauga ceapa curatata si tocata marunt,ardeii curatati si taiati cubulete mici si morcovul curatat si dat prin razatoarea mare.
Cand sunt aproape fierte se adauga sucul de rosii.Daca aveti rosii proaspete,le puteti decoji,toca marunt si se trag in tigaie in putin ulei.Se adauga si taiteii si se continua fierberea.
La urma cand sunt toate fierte se acreste ciorba cu bors de putina sau bors magic,se sareaza,se pipereaza se ia de pe foc si se adauga verdeata tocata marunt.
Se serveste cu smantana si cu ardel iute.
Pofta mare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii