Carnea se spala si se taie cubulete potrivite care se pun la fiert in apa rece. Cand incepe sa faca spuma se scot cubuletele de carne , se spala, se arunca apa in care au fiert si se pun din nou la fiert in apa rece si curata cu cele 2 - 3 linguri de ulei. Se acopera oala si se lasa la foc potrivit sa fiarba. Cand este pe jumatate patrunsa carnea se adauga zarzavatul spalat si curatat, tocat marunt sau dat pe razatoare. Se continua fierberea cu capac la foc potrivit. Cand legumele sunt fierte se pune orezul spalat, apoi, dupa cateva clocote se adauga si rosiile decojite si maruntite sau sucul de rosii si se potriveste de sare. La final, dupa ce toate sunt fierte se opreste focul, se bat ouale intr-un castronel cu otetul si se pune in ciorba. Se adauga frunzele de telina tocate marunt si se acopera oala pentru cateva minute.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii