Se curata zarzavatul,se spala bine si se taie cubulete(eu am folosit robotul de bucatarie).Intr-o oala de 4 l se pun 2 linguri ulei,se adauga zarzavatul taiat si se caleste la foc cateva minute.Se adauga 2 l de apa,se potriveste se sare(cine prefera poate adauga si un cub concentrata de zarzavat),se lasa sa fiarba pana legumele sunt aproape gata,se adauga rosiile date pe razatoare si borsul,se mai lasa pe foc 15 minute,apoi se bat cele 2 oua cu 2 linguri de apa si se toarna in fir subtire pentru a obtine zdrente de ou.Se opreste focul si se adauga leusteanul proaspat tocat.Se poate servi fierbinte,dar si rece, alaturi de un ardei iute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii