autor:

mirey

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
Pentru oala de 3L:, 2-3 cartofi, ceapa, 200 g legume(morcov,mazare,porumb), 1 lingurita bulion, 1 rosie decojita, paste, marar,patrunjel,leustean, delikat,piper, smantana, 30 zarzare+prune, ulei, varza

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb zarzarele si prunele si zeama se strecoara.
Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se lasa un pic la calit,se adauga rosia tocata,bulionul,varza,legumele si se mai calesc un pic dupa care se adauga apa.Cand da in clocot se pune marar,patrunjelul si delikat.Cand aproape a fiert se adauga pastele,se mai fierb 3-4 minute,apoi zeama de zarzare cu prune si smantana.Inainte de a opri focul se adauga leusteanul, piperul ,cateva zarzare si se acopera oala cu capacul.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu legume si orez

Ciorba de pui cu legume si orez

Carnea se spala, se pune la fiert. Se strange spuma, se adauga ceapa, ardeiul taiat marunt si 2 frunze

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
BORS DE MERE

BORS DE MERE

Ceapa se taie marunt si se inabusa in ulei incins. Se presara apoi faina si merele taiate cubulete,

2 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009

    Cred ca are un gust acrisor. aromat

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru oala de 3L:
  • 2-3 cartofi
  • ceapa
  • 200 g legume(morcov,mazare,porumb)
  • 1 lingurita bulion
  • 1 rosie decojita
  • paste
  • marar,patrunjel,leustean
  • delikat,piper
  • smantana
  • 30 zarzare+prune
  • ulei
  • varza

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca are un gust acrisor. aromat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din oase de porc acrita cu zeama de varza