autor:

mirey

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE

Autor: mirey (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mirey (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 iulie 2009

Ingrediente
Pentru oala de 3L:, 2-3 cartofi, ceapa, 200 g legume(morcov,mazare,porumb), 1 lingurita bulion, 1 rosie decojita, paste, marar,patrunjel,leustean, delikat,piper, smantana, 30 zarzare+prune, ulei, varza

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb zarzarele si prunele si zeama se strecoara.
Se pune in oala uleiul,se adauga ceapa si se lasa un pic la calit,se adauga rosia tocata,bulionul,varza,legumele si se mai calesc un pic dupa care se adauga apa.Cand da in clocot se pune marar,patrunjelul si delikat.Cand aproape a fiert se adauga pastele,se mai fierb 3-4 minute,apoi zeama de zarzare cu prune si smantana.Inainte de a opri focul se adauga leusteanul, piperul ,cateva zarzare si se acopera oala cu capacul.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de cocoş

Ciorbă de cocoş

O ciorbita sanatoasa ,gustoasa si delicioasa…o ciorbita ce-mi place tare mult! Am portionat

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de perisoare

Ciorbita de perisoare

Se pune uleiul de masline la incins si se caleste ½ ceapa taiata marunt si morcovul ras pe razatoarea

6 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 14 august 2009

    Cred ca are un gust acrisor. aromat

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru oala de 3L:
  • 2-3 cartofi
  • ceapa
  • 200 g legume(morcov,mazare,porumb)
  • 1 lingurita bulion
  • 1 rosie decojita
  • paste
  • marar,patrunjel,leustean
  • delikat,piper
  • smantana
  • 30 zarzare+prune
  • ulei
  • varza

Raporteaza reteta

Retete
de mirey
Tort select

Tort select

Blat: se bat separat albusurile cu zaharul, se adauga galbenusurile, nuca, faina, esenta si praful

8 voturi    12 comentarii
2h
Torturi
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

blatul:se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile,nuca,faina,cacaoa si praful de copt .Blatul

1 vot    6 comentarii
1h 30 min
Torturi
MUSACA DIN PIEPT DE PUI  CU LEUSTEAN

MUSACA DIN PIEPT DE PUI CU LEUSTEAN

Cartofii cruzi se taie rondele si se pun in forma unsa cu unt.Peste ei se presara delikat.Ceapa calita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Cred ca are un gust acrisor. aromat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla cu fasole