autor:

Andreea

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza

Autor: Andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 mai 2009

Ingrediente
O varza potrivita, un morcov, o radacina de patrunjel, o ceapa, marar, cimbru, zeama de varza (pentru acrit) sau bulion, 500 g de afumatura, sare

Dificultate: Ridicata Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Zarzavatul se curata, se spala si se taie cubulete. Se pune la foc impreuna cu afumatura spalata bine. Pana ce acestea dau in clocot, se taie varza fideluta si se freaca cu putina sare. Se lasa sa stea putin, apoi se stoarce de zeama. Cand continutul oalei a inceput sa clocoteasca, adaugam varza, mararul (frunze tocate)si cimbrul (zdrobit). Se lasa la fiert cam o jumatate de ora, dupa care se acreste cu zeama de varza sau bulion si se lasa sa mai dea un clocot, dupa care se stinge focul.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza dulce cu afumatura

Ciorba de varza dulce cu afumatura

Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta

28 voturi    7 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

Ciorba de varza proaspata cu scarita afumata

Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si

10 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Tifras_Mara

    Tifras_Mara (Bucatar) , 15 noiembrie 2016

    Excelenta!!! foarte gustoasa!!!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    O ciorbita excelenta ! Felicitari Marilu ....

Dificultate

Ridicata

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • O varza potrivita
  • un morcov
  • o radacina de patrunjel
  • o ceapa
  • marar
  • cimbru
  • zeama de varza (pentru acrit) sau bulion
  • 500 g de afumatura
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea
Salata a' la Frutisimma

Salata a' la Frutisimma

Se taie toate in bucatele mici.Se pun intr-un bol si se pune de preferinta rom(nu exagerati).Pofta

3 voturi    1 comentariu
15 min
Salate de fructe
Ciorba de zarzavaturi

Ciorba de zarzavaturi

Se toaca legumele marunt si se pun la fiert in apa cu ulei. Numai dupa ce au fiert bine, se adauga

14 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Cum se face Tiramisu rețeta originală: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul

12 voturi    8 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Tifras_Mara (Bucatar)

Excelenta!!! foarte gustoasa!!!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de dovlecei