Se taie slanina felii.Se cresteaza feliile de slanina si se prajesc.
Se pun osul afumat, varza si zarzavaturile la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se adauga slanina fripta si se lasa sa fiarba la foc domol.
In untura ramasa de la slanina fripta, se caleste o lingura zdravana de faina, si se stinge cu 1/2 litru de suc de rosii.Atentie sa nu se faca cocoloase.
Cand e fiarta carnea de pe os se da la o parte osul si carnea se taie cubulete si se pune inapoi in ciorba.Se toarna rantasul cu suc de rosii in ciorba. Se lasa sa mai dea un clocot.Se lasa sa se racoreasca, si se drege cu un ou batut cu smantana sau iaurt. La urma se adauga mararul tocat.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii