Se taie slanina felii.Se cresteaza feliile de slanina si se prajesc.
Se pun osul afumat, varza si zarzavaturile la fiert in apa cu sare. Cand incepe sa fiarba se adauga slanina fripta si se lasa sa fiarba la foc domol.
In untura ramasa de la slanina fripta, se caleste o lingura zdravana de faina, si se stinge cu 1/2 litru de suc de rosii.Atentie sa nu se faca cocoloase.
Cand e fiarta carnea de pe os se da la o parte osul si carnea se taie cubulete si se pune inapoi in ciorba.Se toarna rantasul cu suc de rosii in ciorba. Se lasa sa mai dea un clocot.Se lasa sa se racoreasca, si se drege cu un ou batut cu smantana sau iaurt. La urma se adauga mararul tocat.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii