Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul se taie cubulete. Un morcov se taie rondele, ceilalti morcovi se dau pe razatoare sau se pun in robotul de bucatarie. Rosiile se taie marunt sau se pun in robotul de bucatarie. Varza se taie fasii, pe verticala. Intr-o oala se pun 2 l de apa cu sare la fiert. Se pune varza si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine. Ceapa, ardeiul, morcovul taiat rondele se pun in putin ulei incins sa se caleasca, apoi se adauga in oala peste varza.
Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile, morcovul dat pe razatoare si cimbru, sare, piper.
Se mai lasa putin si se adauga amidonul amestecat cu galbenusul si 4 linguri de apa rece.
Dupa 5 minute se opreste focul.
Pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii