autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VARZA ALBA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
Spatele de la o gaina, sau o rata, sau carne de porc cu oase, 250 g zarzavat( morcov, patrunjel, telina, ceapa) 1 varzuca mica(1/2 kg), 1 ardei gras, 1 rosie, 1/4 bors sau zeama de muraturi sau zeama de lamaie, marar, cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Portionam carnea si o punem la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Dupa aproximativ 20 minute adaugam zarzavatul taiat marunt, fierbem. Cand carnea e aproape fiarta adaugam varza, rosia si ardeiul taiate fideluta. Cand totul este fiert, potrivim de sare, acrim si mai dam un clocot. Dupa ce stingem focul, presaram in oala cimbru si marar proaspat sau uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VARZA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors  de iarna cu carne de pui

Bors de iarna cu carne de pui

Se spala bine carnea si se pune in apa rece la fiert. Se spumuieste bine. Intr-o tigaie se pune

7 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de linte rosii

Ciorba de linte rosii

Se pune lintea la fiert, nu prea multa apa, puneti zeama de pui. Deoparte, topiti untul cand este

7 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Spatele de la o gaina
  • sau o rata
  • sau carne de porc cu oase
  • 250 g zarzavat( morcov
  • patrunjel
  • telina
  • ceapa) 1 varzuca mica(1/2 kg)
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1/4 bors sau zeama de muraturi sau zeama de lamaie
  • marar
  • cimbru.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE LOBODA