Portionam carnea si o punem la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Dupa aproximativ 20 minute adaugam zarzavatul taiat marunt, fierbem. Cand carnea e aproape fiarta adaugam varza, rosia si ardeiul taiate fideluta. Cand totul este fiert, potrivim de sare, acrim si mai dam un clocot. Dupa ce stingem focul, presaram in oala cimbru si marar proaspat sau uscat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii