autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VARZA ALBA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
Spatele de la o gaina, sau o rata, sau carne de porc cu oase, 250 g zarzavat( morcov, patrunjel, telina, ceapa) 1 varzuca mica(1/2 kg), 1 ardei gras, 1 rosie, 1/4 bors sau zeama de muraturi sau zeama de lamaie, marar, cimbru.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Portionam carnea si o punem la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Dupa aproximativ 20 minute adaugam zarzavatul taiat marunt, fierbem. Cand carnea e aproape fiarta adaugam varza, rosia si ardeiul taiate fideluta. Cand totul este fiert, potrivim de sare, acrim si mai dam un clocot. Dupa ce stingem focul, presaram in oala cimbru si marar proaspat sau uscat.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VARZA ALBA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta in farfurie comestibila

Ciorba de vacuta in farfurie comestibila

Mod de preparare pentru ciorba de vacuta: 1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala

47 voturi    21 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de macris pe carne de porc afumata

Ciorba de macris pe carne de porc afumata

Se spla bine carnea si se pune ;la fiert in oala in apa rece. Taiati marunt morcuvul,partanjelul

8 voturi    6 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Spatele de la o gaina
  • sau o rata
  • sau carne de porc cu oase
  • 250 g zarzavat( morcov
  • patrunjel
  • telina
  • ceapa) 1 varzuca mica(1/2 kg)
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1/4 bors sau zeama de muraturi sau zeama de lamaie
  • marar
  • cimbru.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta