autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza alba cu smantana si afumatura

Autor: cristina sandu (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina sandu (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2006

Ingrediente
1 varza mica, 2 morcovi, 2 cepe, 1 ardei gras, 200 g kaizer sau costita afumata, 450 g smantana, 1 galbenus de ou, marar

Dificultate: Medie Timp: 1h

107 voturi

Mod de preparare

Varza se taie fideluta. Morcovii, ceapa si ardeiul se spala si se taie marunt. Kaizerul se taie julien, se caleste cateva minute in ulei, apoi se adauga legumele si se calesc impreuna pana se inmoaie putin varza. Apoi se toarna toate in 5 l de apa clocotita si se lasa la fiert pana sunt legumele aproape gata. Cu 5 minute inainte de a fi gata se amesteca galbenusul cu smantana si se toarna in ciorba. Se sareaza si se condimenteaza. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza alba cu smantana si afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui cu legume

Ciorba de pui cu legume

Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Burta se pune la fiert in apa rece si se lasa pana da in clocot de 2-3 ori si i se schimba apa. Se

36 voturi    9 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

107 voturi

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 200 g kaizer sau costita afumata
  • 450 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara