autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza alba cu smantana si afumatura

Autor: cristina sandu (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 24 noiembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cristina sandu (Bucatar)   
Reteta postata pe: 24 noiembrie 2006

Ingrediente
1 varza mica, 2 morcovi, 2 cepe, 1 ardei gras, 200 g kaizer sau costita afumata, 450 g smantana, 1 galbenus de ou, marar

Dificultate: Medie Timp: 1h

107 voturi

Mod de preparare

Varza se taie fideluta. Morcovii, ceapa si ardeiul se spala si se taie marunt. Kaizerul se taie julien, se caleste cateva minute in ulei, apoi se adauga legumele si se calesc impreuna pana se inmoaie putin varza. Apoi se toarna toate in 5 l de apa clocotita si se lasa la fiert pana sunt legumele aproape gata. Cu 5 minute inainte de a fi gata se amesteca galbenusul cu smantana si se toarna in ciorba. Se sareaza si se condimenteaza. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza alba cu smantana si afumatura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de pui

Bors de pui

Pentru inceput punem carnea la fiert, la foc mic (la foc tare se tulbura), fiind carne de pui de

3 voturi    11 comentarii
4h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

107 voturi

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 200 g kaizer sau costita afumata
  • 450 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • marar

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui