Ciorba de varza alba cu smantana si afumatura

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 200 g kaizer sau costita afumata
  • 450 g smantana
  • 1 galbenus de ou
  • marar

Mod de preparare

Varza se taie fideluta. Morcovii, ceapa si ardeiul se spala si se taie marunt. Kaizerul se taie julien, se caleste cateva minute in ulei, apoi se adauga legumele si se calesc impreuna pana se inmoaie putin varza. Apoi se toarna toate in 5 l de apa clocotita si se lasa la fiert pana sunt legumele aproape gata. Cu 5 minute inainte de a fi gata se amesteca galbenusul cu smantana si se toarna in ciorba. Se sareaza si se condimenteaza. La sfarsit se adauga mararul tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise