autor:

Tatar Nicu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza alba si fasole verde

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
1varza alba mica,500gr fasole verde lata(de preferat mai batrana-ca sa se desfaca la fiert-si sa iasa boabe crude),2,5L lapte batut,morcov,ceapa,telina,ardei gras,ulei,sare,piper boabe.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Varza se toaca marunt,se razuie morcovul,telina,se toaca ardeiul gras julien,ceapa se taie pestisor.Se pun legumele la calit in ulei(ceapa,ardei,morcov,telina).Laptele batut se pune pe foc si cand este fierbinte,se adauga peste legumele calite.Se lasa la fiert aprox.5 min dupa care se adauga varza si fasolea verde.Se fierbe pana cand ies boabele din pastai.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza alba si fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciolan afumat cu fasole in paine

Ciolan afumat cu fasole in paine

Se pun boabele la fiert impreuna cu ciolanul cam 2-2,5 h. Se toaca legumele, se calesc in ulei foarte

38 voturi    9 comentarii
3h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace munteneasca

Ciorba de potroace munteneasca

Puiul se parleste la flacara, se taie bucati mai mici si se spala bine, se pune la fiert cu apa rece,

9 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Trebuie sa fie tare delicioasa...

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1varza alba mica,500gr fasole verde lata(de preferat mai batrana-ca sa se desfaca la fiert-si sa iasa boabe crude),2,5L lapte batut,morcov,ceapa,telina,ardei gras,ulei,sare,piper boabe.

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare