autor:

Tatar Nicu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de varza alba si fasole verde

Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tatar Nicu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 august 2009

Ingrediente
1varza alba mica,500gr fasole verde lata(de preferat mai batrana-ca sa se desfaca la fiert-si sa iasa boabe crude),2,5L lapte batut,morcov,ceapa,telina,ardei gras,ulei,sare,piper boabe.

Dificultate: Redusa Timp: 2h 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Varza se toaca marunt,se razuie morcovul,telina,se toaca ardeiul gras julien,ceapa se taie pestisor.Se pun legumele la calit in ulei(ceapa,ardei,morcov,telina).Laptele batut se pune pe foc si cand este fierbinte,se adauga peste legumele calite.Se lasa la fiert aprox.5 min dupa care se adauga varza si fasolea verde.Se fierbe pana cand ies boabele din pastai.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza alba si fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de urzici

Ciorba de urzici

Legumele se spala bine si se taie cubulete si se pun la fiert. Urzicile se curate bine si se spala,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu oase de porc si legume

Ciorba cu oase de porc si legume

Intr-o oala de 4 litri punem apa la fiert cu sare. Spalam oasele de porc iar apoi le punem in apa

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 august 2009

    Trebuie sa fie tare delicioasa...

Dificultate

Redusa

Timp

2h 30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1varza alba mica,500gr fasole verde lata(de preferat mai batrana-ca sa se desfaca la fiert-si sa iasa boabe crude),2,5L lapte batut,morcov,ceapa,telina,ardei gras,ulei,sare,piper boabe.

Raporteaza reteta

valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare delicioasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors cu somon si crap