Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz.
Pregatim legumele, curatandu-le si spalandu-le, apoi le tocam in cuburi, respectiv rondele, dupa caz.
Varza nu o tocam fideluta, ci mai grosier
Portionam carnea si o punem la fiert in apa cat sa o acopere.
Cand incepe sa fiarba, dupa 2-3 clocote, scurgem apa, clatim bine carnea si vasul in care fierbe și o punem din nou la fiert în apă fierbinte, de data aceasta.
O lasam sa fiarba pana cand sa se desfaca de pe os, inlaturand spuma care se formeaza.
Adaugam ceapa si radacinoasele.
Cand radacinoasele incep sa se patrunda bine, adaugam varza si ardeiul.
Adaugam, condimentele si mai asezonam gustul cu putina sare, iar cand varza este fiarta, adaugam pasta de rosii.
Dupa stingerea focului, adaugam si mararul tocat.
Servim ciorba calda, acrita cu zeama de lamaie si cu ardei iute alaturi.
Spor si pofta buna!
Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.
Gogosi cu ciocolataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii