Punem la foc o oala cu apa, in care adaugam o lingurita de sare. Intre timp taiem varza fideluta si cand apa fierbe, adaugam varza pe care o lasam cam 5’ la oparit, apoi o scoatem intr-o strecuratoare. Curatam legumele si le taiem cubulete. Intr-o oala punem uleiul, adaugam ceapa tocata, prazul taiat fideluta si ardeiul maruntit. Dupa 2-3’, adaugam si legumele si le lasam la calit pana maruntim sunculita, pe care o punem in oala, amestecam, asezonam cu sare, piper, chimen si boia apoi adaugam varza oparita. Dupa 2-3’, acoperim totul cu 4L de apa, adaugam foaia de dafin si cimbru si lasam la fiert 30’. Intr-un bol frecam galbenusul cu smantana,otetul, amidonul si laptele, adaugam 1 polonic din supa fierbinte, amestecam si turnam compozitia in oala, dupa care oprim focul. Indepartam foaia de dafin si crengutele de cimbru, presaram marar verde deasupra si servim.
Pofta buna!
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii