autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VARZA NOUA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
1 varza de circa 1,5- 2 kg, 2 ardei grasi, 2-3 rosii, 250 g kaiser, 1 lingurita de cimbru, 4 cartofi, 1 ceapa, 1 lingura ulei, otet dupa gust, 1 cana de smantana, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Varza taiata marunt, ardeii taiati cubulete, ceapa maruntita, rosiile taiate bucatele mici, kaiserul cubulete, cimbrul se pun la fiert intro oala de vreo 4 litri. Nu umplem oala pana sus, sa pota fierbe si sa nu dea afara. Cand varza este aproape fiarta, punem cartofii taiati cubulete, continuam fierberea, mai comletam cu apa la nevoie. Cand totul a fiert, potrivim de sare, otet. Stingem focul si adaugam uleiul, sa faca margelute frumoase deasupra. Cand servim punem in farfurie smantana cum ne place.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VARZA NOUA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA CU PERISOARE   SI  ZEAMA DE VARZA

CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA

Carnea tocata se framanta bine cu 2-3 linguri de apa rece si 2 linguri de ulei. Procedand astfel

24 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata cu zer si lapte batut

Ciorba de salata cu zer si lapte batut

Salata verde se desface frunza cu frunza si se spala bine , apoi se pune la scurs.Dupe aceasta ,

8 voturi    7 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca , deja, mi-e o poftaaaaa!!! ( reteta salvata )

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza de circa 1,5- 2 kg
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii
  • 250 g kaiser
  • 1 lingurita de cimbru
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • otet dupa gust
  • 1 cana de smantana
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Cred ca , deja, mi-e o poftaaaaa!!! ( reteta salvata )

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba mixta cu carne de porc si os de vita