Varza taiata marunt, ardeii taiati cubulete, ceapa maruntita, rosiile taiate bucatele mici, kaiserul cubulete, cimbrul se pun la fiert intro oala de vreo 4 litri. Nu umplem oala pana sus, sa pota fierbe si sa nu dea afara. Cand varza este aproape fiarta, punem cartofii taiati cubulete, continuam fierberea, mai comletam cu apa la nevoie. Cand totul a fiert, potrivim de sare, otet. Stingem focul si adaugam uleiul, sa faca margelute frumoase deasupra. Cand servim punem in farfurie smantana cum ne place.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii