Varza taiata marunt, ardeii taiati cubulete, ceapa maruntita, rosiile taiate bucatele mici, kaiserul cubulete, cimbrul se pun la fiert intro oala de vreo 4 litri. Nu umplem oala pana sus, sa pota fierbe si sa nu dea afara. Cand varza este aproape fiarta, punem cartofii taiati cubulete, continuam fierberea, mai comletam cu apa la nevoie. Cand totul a fiert, potrivim de sare, otet. Stingem focul si adaugam uleiul, sa faca margelute frumoase deasupra. Cand servim punem in farfurie smantana cum ne place.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii