autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VARZA NOUA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 mai 2009

Ingrediente
1 varza de circa 1,5- 2 kg, 2 ardei grasi, 2-3 rosii, 250 g kaiser, 1 lingurita de cimbru, 4 cartofi, 1 ceapa, 1 lingura ulei, otet dupa gust, 1 cana de smantana, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

1 vot

Mod de preparare

Varza taiata marunt, ardeii taiati cubulete, ceapa maruntita, rosiile taiate bucatele mici, kaiserul cubulete, cimbrul se pun la fiert intro oala de vreo 4 litri. Nu umplem oala pana sus, sa pota fierbe si sa nu dea afara. Cand varza este aproape fiarta, punem cartofii taiati cubulete, continuam fierberea, mai comletam cu apa la nevoie. Cand totul a fiert, potrivim de sare, otet. Stingem focul si adaugam uleiul, sa faca margelute frumoase deasupra. Cand servim punem in farfurie smantana cum ne place.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VARZA NOUA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de potroace munteneasca

Ciorba de potroace munteneasca

Puiul se parleste la flacara, se taie bucati mai mici si se spala bine, se pune la fiert cu apa rece,

9 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta 2

Ciorba de burta 2

Dezghetam burta, se pune la fiert in 3 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a

10 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Cred ca , deja, mi-e o poftaaaaa!!! ( reteta salvata )

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza de circa 1,5- 2 kg
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii
  • 250 g kaiser
  • 1 lingurita de cimbru
  • 4 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • otet dupa gust
  • 1 cana de smantana
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Manolovici Eugen

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Cred ca , deja, mi-e o poftaaaaa!!! ( reteta salvata )

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac