Carnea se curata de pielite si grasime, se taie bucati mici,patrate si se pune la fiert in 3 litri de apa cu putina sare. Cand a fiert se adauga zarzavatul, curatat in prealabil, intreg si se mai lasa la foc pentru 20-30 minute.
Cu o paleta se scoate carnea si zarzavatul, se strecoara supa, se pune din nou la fiert, adaugandu-se orezul.In timpul fierberii orezului, se adauga carnea si legumele taiate cuburi. Cand a fiert si orezul, se verifica d.p.d.v. al gustului, se asezoneaza mancarea, se inchide focul si se adauga oul batut si amestecat cu lamaie si zeama calduta din ciorba.
Se presara cu verdeata taiata marunt.
Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservantiRasfata-te cu o salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de dovlecei cruzi cu iaurt si usturoi – reteta rapida, racoritoare si sanatoasaBucura-te de o salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. O reteta simpla, rapida si sanatoasa, perfecta pentru...
Salata de vara cu feta, rosii, castraveti si masline. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii