Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras tocate marunt. Cand s -au fiert legumele si carnea se adauga sucul de rosii (sau rosiile tocate marunt). Spre final se aduga borsul si se da in fiert, dupa care se adauga oul batut. Cand se opreste focul se adauga leusteanul proaspat tocat si se acopera.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii