autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE VITA

Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SAVIN EMILIA MIHAELA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iunie 2008

Ingrediente
Carne de vita taiata in bucati, 1 Morcov, 1 Ceapa nare, Telina, 1 ardei gras, Bors, Sare, Leustean, Ou

Dificultate: Redusa Timp: 1h

40 voturi

Mod de preparare

Carnea se spala, se da in clocot cu putina sare, apoi se schimba apa, se aduna spuma, cand carnea este pe jumatate fiarta, se adauga morcovul, telina, ceapa, ardeiul gras tocate marunt. Cand s -au fiert legumele si carnea se adauga sucul de rosii (sau rosiile tocate marunt). Spre final se aduga borsul si se da in fiert, dupa care se adauga oul batut. Cand se opreste focul se adauga leusteanul proaspat tocat si se acopera.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE VITA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker

Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker

Pregatiti zarzavatul: curatat, spalat, taiat cubulete. Spalati carnea, portionati-o. Turnati 3 litri

4 voturi    4 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de vita si legume

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

14 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Buican Dorina , 26 septembrie 2014

    dar zeama de la inima de vaca dupa ce am fierto nu se poate folosi la ciorba

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna! Aici fara smantana.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 10 octombrie 2009

    Si mie imi place cu smantana. Arata grozav de bine.

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      E foarte bună Ciorba, dar eu nu pun smântână! O fac la fel ca d-na Emilia!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 26 iulie 2009

      Este o ciotba foarte gustoasa si usor de facut. In zona noastra se adauga putina smantana la fiecare farfurie...si se serveste cu ardei iute.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      O bunatate...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

      Imi place mult ciorba de vita,vitel...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

40 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de SAVIN EMILIA MIHAELA
CIORBA DE SALATA

CIORBA DE SALATA

Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa

19 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

Laptele se pune pe foc cu zahărul, când ajunge la punctual de fierbere se adaugă amidonul dizolvat

18 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Biscuiţi cu fulgi de ovaz

Margarina se freacă cu zahărul , apoi se încorporează oul. Făina se amestecă cu sarea, praful

15 voturi    2 comentarii
45 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna! Aici fara smantana.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de miel