Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de fiarta (cam 80%) se adauga zarzavatul.E preferabil ca ciorba sa fiarba tot timpul cu capacul pus.Astfel aroma carnii nu se pierde.Se adauga si rosiile impreuna cu fideaua. Inainte sa inceapa sa fiarba carnea , nu uitati sa adaugati un pic de sare. In momentul in care puneti fideaua , adaugati restul ,(de sare) proband dupa gust,cantitatea dorita. Continuati sa fierbeti ciorba o jumatate de ora .Se poate verifica usor stadiul de fierbere,testand din cand in cand morcovul (e stiut faptul ca fierbe mai greu).Cand carnea si zarzavatul sunt bine patrunse , opriti focul si adaugati patrunjelul tocat. Pofta buna !
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii