Reteta postata pe: 30 martie 2010
Ingrediente
300 grame carne de vita (preferabil de vitel),doi ardei rosii,doi ardei verzi (de marime medie),un morcov, rosii oparite si curatate de pielita,un cartof,o mana de fidea (se poate folosii cu succes si un snop mic de spaghete rupte in trei parti),o ceapa,o legatura de patrunjel
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Carnea de vita se spala bine in trei-patru ape si se fierbe circa o ora. Trebuie inlaturata spuma inainte de punctul de fierbere. Intre timp se toaca zarzavatul marunt.Rosiile oparite si curatate de pielita ,se toaca marunt .Cand carnea e destul de fiarta (cam 80%) se adauga zarzavatul.E preferabil ca ciorba sa fiarba tot timpul cu capacul pus.Astfel aroma carnii nu se pierde.Se adauga si rosiile impreuna cu fideaua. Inainte sa inceapa sa fiarba carnea , nu uitati sa adaugati un pic de sare. In momentul in care puneti fideaua , adaugati restul ,(de sare) proband dupa gust,cantitatea dorita. Continuati sa fierbeti ciorba o jumatate de ora .Se poate verifica usor stadiul de fierbere,testand din cand in cand morcovul (e stiut faptul ca fierbe mai greu).Cand carnea si zarzavatul sunt bine patrunse , opriti focul si adaugati patrunjelul tocat. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Am experimentat deja multe retete la Crock Pot si a venit vremea sa incerc si o ciorba. Cred ca deja
0 voturi
0 comentarii
6h 30 min
Se spala bine carnea,daca este nevoie se mai taie in bucati,se zvanta si se pune la fiert in 2 l
37 voturi
4 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 31 martie 2010
f.bun!!!
licu pop , 31 martie 2010
Arata foarte bine...buna de dres...dupa pasti...
Adina , 31 martie 2010
Felicitari dle. bucatar! Bravo! Arata bine
valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 martie 2010
Bun,bun,bun...Arata tare bine...