Puneti carnea bine spalata la fiert, la foc mic, in 3 litri de apa rece cu putina sare.
Intr-o alta oala puneti uleiul si legumele, asa inghetate cum le scoateti din congelator, eventual mai tocati ardeiul rosu, daca sunt bucatile mai mari.
Curatati si tocati marunt ceapa, apoi adaugati-o in oala in care se calesc legumele.
Curatati cartofii, spalati-i si taiati-i in patru pe lungime. Rasturnati jumatate din zeama in care fierbe carnea peste legume. Adaugati cartofii, concentratul si lasati sa fiarba la foc mic cu capac. Cand se inmoaie bine carnea (35-40 minute) o scoateti din oala, o portionati si o adaugati in ciorba, impreuna cu restul de zeama in care a fiert.
Puneti la fiert borsul (sau concentratul cu 1,5 litri de apa) si cand clocoteste turnati-l in ciorba. Adaugati leusteanul uscat maruntit si ciorba este gata. Daca aveti cateva frunzulite de patrunjel verde, puneti-le intregi in supiera. Va fi mai aspectuoasa, de efect.
Pofta buna.
Prajitura rapida cu capsuni, fara coacere, aromata si delicioasa! Un desert usor de preparat, cu piscoturi, crema de...
Prajitura rapida cu capsuni. Reteta fara coacere, aromata si absolut delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii