autor:

Timea

» » , Slow Cooking, Supe de carne

Ciorba de vitel cu legume la Crock Pot

Autor: Timea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Timea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2015

Ingrediente
300 gr carne de vitel, 2 linguri ulei, 4-5 morcovi potriviti, 2 buc patrunjel radacina, 1 gulie de vara, 1/2 varza micuta sau o felie dintr-0 varza mai mare, 1 ceapa, 1 ardei, 4-5 cartofi potriviti, 1 rosie coapta bine, 1 lingurita sare, un pic de piper, aprox 2 l de apa, frunze de telina, patrunjel verde, optional mai puteti adauga bulion

Dificultate: Medie Timp: 6h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Am experimentat deja multe retete la Crock Pot si a venit vremea sa incerc si o ciorba. Cred ca deja stiti ca o sa va zic ca a iesit o ciorba excelenta cu toate legumele fierte in acelasi timp, toate intregi, carnea frageda de ti se topeste in gura si chiar daca ma repet, va zic ca aparatul acesta e este de mare ajutor la casa omului. E drept ca a stat aparatul de gatit Crock Pot slow cooker 4.7 L, Digital la munca timp de 6 ore dar inacest timp eu am fost plecata si in oras la plimbare si la cumparaturi.
punem pe fundul vasului cele doua linguri de ulei
carnea o taiem cubulete si o adaugam in vas
legumele le curatam si le spalam, apoi tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul si patrunjelul le taiem rondele, gulia cubulete mici, cartofii cubulete potrivite, varza o feliem marunt, iar rosia o decojim si o tocam
le adaugam toate in vasul de ceramica adaugand sarea, piperul si aprox 2 l de apa
asezam capacul peste vasul de ceramica, conectam aparatul Crock Pot la o sursa de curent apoi setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de 6 ore.
Aparatul cand se opreste, trece automat pe functia de „keep warm”, adica mentine mancarea calda pana ajungem noi acasa de la cumparaturi :)
La final adaugam telina si patrunjelul tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu legume la Crock Pot" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
SUPA DE PUI

SUPA DE PUI

1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat

24 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne
Supa de galuste cu piept de pasare

Supa de galuste cu piept de pasare

Pentru ca supa sa iese gustoasa va trebui sa folosim carne de pui cu os, pentru a da supei consistenta

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

6h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 gr carne de vitel
  • 2 linguri ulei
  • 4-5 morcovi potriviti
  • 2 buc patrunjel radacina
  • 1 gulie de vara
  • 1/2 varza micuta sau o felie dintr-0 varza mai mare
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 rosie coapta bine
  • 1 lingurita sare
  • un pic de piper
  • aprox 2 l de apa
  • frunze de telina
  • patrunjel verde
  • optional mai puteti adauga bulion

Raporteaza reteta

Retete
de Timea
Prajitura cu mar si scortisoara

Prajitura cu mar si scortisoara

Se separa albusurile de galbenus. Albusurile se bat spuma cu mixerul apoi se adauga zaharul si mixam

11 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Tort de biscuiti cu budinca

Tort de biscuiti cu budinca

Intr-un bol se zdrobesc biscuitii cu mana si se amesteca cu cele 2 linguri de cacao. Laptele se

10 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Torturi
Placinta de cartofi si ceapa

Placinta de cartofi si ceapa

E foarte usor de facut, iar imaginile practic nici nu mai necesita explicatii! - se curata ceapa

22 voturi    11 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Adauga reteta
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de pui cu tarhon si crutoane