Am experimentat deja multe retete la Crock Pot si a venit vremea sa incerc si o ciorba. Cred ca deja stiti ca o sa va zic ca a iesit o ciorba excelenta cu toate legumele fierte in acelasi timp, toate intregi, carnea frageda de ti se topeste in gura si chiar daca ma repet, va zic ca aparatul acesta e este de mare ajutor la casa omului. E drept ca a stat aparatul de gatit Crock Pot slow cooker 4.7 L, Digital la munca timp de 6 ore dar inacest timp eu am fost plecata si in oras la plimbare si la cumparaturi.
punem pe fundul vasului cele doua linguri de ulei
carnea o taiem cubulete si o adaugam in vas
legumele le curatam si le spalam, apoi tocam marunt ceapa si ardeiul, morcovul si patrunjelul le taiem rondele, gulia cubulete mici, cartofii cubulete potrivite, varza o feliem marunt, iar rosia o decojim si o tocam
le adaugam toate in vasul de ceramica adaugand sarea, piperul si aprox 2 l de apa
asezam capacul peste vasul de ceramica, conectam aparatul Crock Pot la o sursa de curent apoi setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de 6 ore.
Aparatul cand se opreste, trece automat pe functia de „keep warm”, adica mentine mancarea calda pana ajungem noi acasa de la cumparaturi :)
La final adaugam telina si patrunjelul tocate marunt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii