Carnea de vitel se spala si se pune la fiert intr-o oala mare (carnea neportionata). Se aduna spuma formata de mai multe ori si se lasa la fiert acoperita pina se inmoaie carnea. Se adauga zarzavatul curatat intreg sau taiat si se mai lasa 1/2h dupa care se adauga cartofi taiati cubulete, ardeiul tocat marunt si rosiile decojite si taiate. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei incins pina devine aurie apoi se adauga bulionul, delikatul si boiaua. Aceasta compozitie se stinge cu zeama de carne si se toarna peste ciorba unde se adauga si tarhonul taiat, otetul si ouale batute din care se formeaza zdentisoare. Se mai fierbe aproximativ 1/2 h sa iasa aroma tarhonului dupa care se serveste cu ardei iute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii