autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vitel cu varza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, ½ varza alba, 1 buc. ceapa, ½ l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smintina

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sint aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba alba de pui

Ciorba alba de pui

Curatam zarzavatul si il punem la fiert impreuna cu cateva fire de leustean. Cand legumele sunt fierte

3 voturi    3 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Spalam sflecla, o punem intr-o oala cu apa si o punem la fiert. Cand este bine patrunsa, scurgem

2 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

    In ciorba fiecare poate adauga orice legume doreste.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • ½ kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os)
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • ½ varza alba
  • 1 buc. ceapa
  • ½ l bors
  • verdeata
  • sare
  • 1 galbenus de ou
  • o cana smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

In ciorba fiecare poate adauga orice legume doreste.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oase de porc cu zeama de varza