autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vitel cu varza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os), 1 buc. morcov, 1 buc. radacina patrunjel, ½ varza alba, 1 buc. ceapa, ½ l bors, verdeata, sare, 1 galbenus de ou, o cana smintina

Dificultate: Redusa Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb bucatile de carne si se ia spuma de deasupra. Se pune morcovul, patrunjelul si ceapa taiata marunt la fiert, iar cind acestea sint aproape fierte se adauga varza taiata fideluta. Se adauga borsul, verdeata si sare dupa gust. Se drege cu galbenus de ou si smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vitel cu varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de dovlecel

Supa de dovlecel

Se curata dovlecelul, se rade si se sareaza, lasandu-se asa pana calim ceapa, rosiile si ardeiul. Adaugam

7 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de limba

Ciorba de limba

Se spala limba si tine in apa rece ca sa iasa sangele, apoi se pune la fiert in 4 litri de apa rece

20 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2009

    In ciorba fiecare poate adauga orice legume doreste.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • ½ kg. pulpa de vitel (poate fi si cu os)
  • 1 buc. morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • ½ varza alba
  • 1 buc. ceapa
  • ½ l bors
  • verdeata
  • sare
  • 1 galbenus de ou
  • o cana smintina

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Andreea Constantina Manciu

Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)

In ciorba fiecare poate adauga orice legume doreste.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE VARA CU ZARZARE SI PRUNE