autor:

silviana maftei

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de zarzavat

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
3 rosii, 1 telina si tijele ei, 1/2 dovlecel, 1 ardei gras, 2 cartofi, 2 cepe, 1/2 morcovi, 1 sfecla mica, 2 linguri orez, 1 ou, leustean frunze, 1/2 litru bors, 2 linguri ulei, sare, 2 litri apa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul taiat marunt se innabuse in 2 linguri de ulei intr-o olita de aprox 2,5 litri. Se adauga apa, se fierb zarzavatul si orezul 30 minute.

Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul. Cand este gata se drege cu oul si se adauga verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT

CIORBA DE ZARZAVAT

Curatam zarzavatul, il spalam si il taiaem coresunzator(ceapa foarte marunt, varza fideluta, conopida

5 voturi    8 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Zarzavat pentru ciorbă (foarte bun)

Zarzavat pentru ciorbă (foarte bun)

Se taie toate cubuleţe. Rosiile se decojesc. Se pune sare. Se pun pe foc sa se moaie puţin. La

2 voturi    6 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

    Imi place reteta. Imi plac si zarzavaturile frumos taiate. Felicitari!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    Delicioasa si sanatoasa.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

    Am notat-o in caietul cu retete.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 iunie 2008

      Se poate adauga si mazare verde si fasole verde, daca doriti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 1 telina si tijele ei
  • 1/2 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 morcovi
  • 1 sfecla mica
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • leustean frunze
  • 1/2 litru bors
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 2 litri apa

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
socata

socata

intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa rece,sucul

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

mirey (Chef de cuisine)

Imi place reteta. Imi plac si zarzavaturile frumos taiate. Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba Radauteana