autor:

silviana maftei

» » Borsuri si Ciorbe

ciorba de zarzavat

Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: silviana maftei (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
3 rosii, 1 telina si tijele ei, 1/2 dovlecel, 1 ardei gras, 2 cartofi, 2 cepe, 1/2 morcovi, 1 sfecla mica, 2 linguri orez, 1 ou, leustean frunze, 1/2 litru bors, 2 linguri ulei, sare, 2 litri apa

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul taiat marunt se innabuse in 2 linguri de ulei intr-o olita de aprox 2,5 litri. Se adauga apa, se fierb zarzavatul si orezul 30 minute.

Rosiile se cojesc, se taie marunt si se pun la fiert cu borsul. Cand este gata se drege cu oul si se adauga verdeata taiata marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorba de zarzavat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul

7 voturi    3 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de zarzavat cu smantana

Ciorbita de zarzavat cu smantana

Legumele se curata si se spala. Doi morcovi se rad pe razatoarea mare si doi se taie bucati mici

14 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

    Imi place reteta. Imi plac si zarzavaturile frumos taiate. Felicitari!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 iunie 2009

    Delicioasa si sanatoasa.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 aprilie 2009

    Am notat-o in caietul cu retete.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 27 iunie 2008

      Se poate adauga si mazare verde si fasole verde, daca doriti.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • 3 rosii
  • 1 telina si tijele ei
  • 1/2 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • 1/2 morcovi
  • 1 sfecla mica
  • 2 linguri orez
  • 1 ou
  • leustean frunze
  • 1/2 litru bors
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 2 litri apa

Raporteaza reteta

Retete
de silviana maftei
Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii

Socată reţeta bunicii intr-un vas de 10-12 litri de plastic sau de sticla se pun florile de soc,zaharul,apa

82 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Sucuri si compoturi de fructe
Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

Chec cu rahat, nuca, cacao si stafide

-se separa albusurile de galbenuri si se pun in doua vase de aprox 1,5 litri -albusurile cu zaharul

67 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
cremsnit cu stafide

cremsnit cu stafide

aluatul pt foi ouale, uleiul,smintina,se amesteca se pune atita faina cit sa rezulte un aluat

12 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

mirey (Chef de cuisine)

Imi place reteta. Imi plac si zarzavaturile frumos taiate. Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba Radauteana