autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 noiembrie 2009

Ingrediente
300-400 g varza proaspata, 2 morcovi, 2 cartofi, 1 ceapa mica, 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea), 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata), 200 g carne porc proaspata (optional), 330 ml bulion (atata are sticla mea), 6 rosioare congelate (optional), patrunjel verde, sare, smantana (optional)

Dificultate: Redusa Timp: 2h

6 voturi

Mod de preparare

Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge focul si se presara verdeata. Se poate servi cu smantana adaugata in farfurie. E foarte gustoasa cu ceapa rosie! Timpul pt preparare este de aproximativ 2 ore, timp necesar fierberii afumaturii.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati

24 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu tiftelute

Ciorba cu tiftelute

Farsul se sareaza, pipareaza , se amesteca bine si se formeaza tiftelutele. Intr-o cratita se pune

9 voturi    10 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    burdulea maria elena , 30 noiembrie 2009

    Este ciorbica, am folosit rosii si bulion.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    Foarte apetisanta

  • lumi

    lumi (Chef de cuisine) , 28 noiembrie 2009

    este ciorbica sau supa? Am observat ca nu ai acrit-o cu nimic

Dificultate

Redusa

Timp

2h

6 voturi

Ingrediente

  • 300-400 g varza proaspata
  • 2 morcovi
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa mica
  • 1 bucata mica radacina patrunjel(eu am avut o radacina f mare de patrunjel si am taiat o bucatica din ea)
  • 400 g coaste afumate de porc (puteti folosi orice carne afumata)
  • 200 g carne porc proaspata (optional)
  • 330 ml bulion (atata are sticla mea)
  • 6 rosioare congelate (optional)
  • patrunjel verde
  • sare
  • smantana (optional)

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena

Este ciorbica, am folosit rosii si bulion.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Fasole cu zeama in bol de paine