Zarzavatul se curata, se spala si se taie cuburi, morcovii se soteaza in ulei si se pun la fiert impreuna cu telina si albitura. In timpul fierberii se adauga orezul. Spre sfirşitul fierberii se pun rosiile curatate, spalate si taiate felii, se continua fierberea cca 15 minute.
Mezelurile taiate cuburi mici se soteaza in ulei si se pun in vasul cu ciorba. Se adauga sarea de lamâie dizolvata in putina ciorba si se controleaza gustul de sare. Se serveste cu verdeata taiata marunt.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii