autor:

autor

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de zeama de varza

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 ½ zeama de varza acra, 2 morcovi, 1 patrunjel, ½ telina mica, ½ kg carne de porc cu putina grasime, 1 ou, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

15 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert intr-o oala mai mare aproximativ 3-4 litri de apa, iar cind incepe sa fiarba se pune carnea taiata bucatele, dupa care se ia spuma care se formeaza. Se lasa sa fiarba bine si, cind e pe jumatate fiarta, se adauga zarzavatul taiat marunt. Cind s-a inmuiat zarzavatul, iar carnea este fiarta, se adauga zeama de varza acra, dupa gustul fiecaruia. Daca este nevoie, se mai pune putina sare. Dupa ce s-a racit putin ciorba, se drege cu un ou batut bine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Punem în vasul multicookerului carnea de porc porționată și bine clătită cu apă caldă. Adăugăm

0 voturi    0 comentarii
50 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    O bunatate !

  • murigneau

    murigneau (Chef de cuisine) , 25 decembrie 2009

    ??? zeama de varza se adauga? nu se fierbe carnea in ea? O sa incerc!

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2008

    Este o ciorbita acra buna de ...dres ! Daca va place gustul leusteanului, puteti sa-l folositi cu incredere. Un ardei iute linga , ii va da o savoare deosebita. Se poate presara patrunjel verde tocat.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • 1 ½ zeama de varza acra
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • ½ telina mica
  • ½ kg carne de porc cu putina grasime
  • 1 ou
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

107 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

64 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Zama saracului