Se aleg ,spala si se lasa citeva ore in apa rece boabele de fasole(se pot lasa si 24 ore).Se pun apoi la fiert ,golindu-se apa in care au fiert de 3 ori.Se aduga legumele curatite,splate si taiate in bucati(morcov ,pastirnac) iar ceapa cubulete,se adauga uleiul ,pasta de tomate si se potriveste de sare.
Se aduga tarhonul tocat marunt dupa ce am luat vasul de pe sursa de fierbere.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii