autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din boabe de fasole cu tarhon

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 martie 2009

Ingrediente
500 g boabe fasole uscata, 2 morcovi, citeva cepe, 50ml ulei, 1 pastirnac, 50 g pasta de tomate, sare, tarhon verde (uscat ,conservat)

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se aleg ,spala si se lasa citeva ore in apa rece boabele de fasole(se pot lasa si 24 ore).Se pun apoi la fiert ,golindu-se apa in care au fiert de 3 ori.Se aduga legumele curatite,splate si taiate in bucati(morcov ,pastirnac) iar ceapa cubulete,se adauga uleiul ,pasta de tomate si se potriveste de sare.
Se aduga tarhonul tocat marunt dupa ce am luat vasul de pe sursa de fierbere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din boabe de fasole cu tarhon" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit

Supa crema de smantana cu crutoane si porumb prajit

Intr-un vas se pune la fiert un litru de apa. Cand da in clocot, se pune smantana si branza topita

2 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors ardelenesc de pui cu smantana

Bors ardelenesc de pui cu smantana

Se pune carnea de pui la fiert in apa. Cand carnea de pui a fiert se pun legumele tocate marunt,iar

50 voturi    18 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 g boabe fasole uscata
  • 2 morcovi
  • citeva cepe
  • 50ml ulei
  • 1 pastirnac
  • 50 g pasta de tomate
  • sare
  • tarhon verde (uscat ,conservat)

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de stevie cu omleta