autor:

Varadi Silvia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din carne de porc

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg carne de porc cu os(rasol sau coaste), 2-3 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 pastarnac radacina, 1 ceapa uscata, ½ telina, 2 ardei grasi, 2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc ), 2 l apa, 1 l bors proaspat, 2 oua, 1 legatura leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

20 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu folosesc oala sub presiune).Dupa ce a fiert carne pe treisferturi se adauga zarzavatul tocat cubulete si sarea dupa gust.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine facuta,apoi se adauga rosiile se mai lasa 5-10 minute sa fiarba si se adauga borsul..Cine prefera poate aduga si putina fidea. Se drege cu zdrente de ou si leustean
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe

17 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Sarbusca - ciorba moldoveneasca

Curatam cartofii, ii spalam , apoi ii taiem cubulete. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem

1 vot    3 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • vio.vio

    vio.vio (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    silvia arata tare bine ciorba ta sanatate multa sa poti sa ne dai retete multe

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Hmmm,ce bunatate de ciorbita!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Deliios

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

20 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de porc cu os(rasol sau coaste)
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac radacina
  • 1 ceapa uscata
  • ½ telina
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc )
  • 2 l apa
  • 1 l bors proaspat
  • 2 oua
  • 1 legatura leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

vio.vio (Chef de cuisine)

silvia arata tare bine ciorba ta sanatate multa sa poti sa ne dai retete multe

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE DOVLECEI