autor:

Varadi Silvia

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din carne de porc

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010

Ingrediente
1kg carne de porc cu os(rasol sau coaste), 2-3 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 pastarnac radacina, 1 ceapa uscata, ½ telina, 2 ardei grasi, 2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc ), 2 l apa, 1 l bors proaspat, 2 oua, 1 legatura leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

20 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu folosesc oala sub presiune).Dupa ce a fiert carne pe treisferturi se adauga zarzavatul tocat cubulete si sarea dupa gust.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine facuta,apoi se adauga rosiile se mai lasa 5-10 minute sa fiarba si se adauga borsul..Cine prefera poate aduga si putina fidea. Se drege cu zdrente de ou si leustean
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe

17 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba de somon

ciorba de somon

Se curata zarzavatul, se spala, se taie si se pune la innabusit cu uleiul si 2 linguri apa + orezul

11 voturi    1 comentariu
50 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • vio.vio

    vio.vio (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    silvia arata tare bine ciorba ta sanatate multa sa poti sa ne dai retete multe

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Hmmm,ce bunatate de ciorbita!!!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Deliios

Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

20 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne de porc cu os(rasol sau coaste)
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 pastarnac radacina
  • 1 ceapa uscata
  • ½ telina
  • 2 ardei grasi
  • 2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc )
  • 2 l apa
  • 1 l bors proaspat
  • 2 oua
  • 1 legatura leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

vio.vio (Chef de cuisine)

silvia arata tare bine ciorba ta sanatate multa sa poti sa ne dai retete multe

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi dreasa cu smantana