Reteta postata pe: 28 ianuarie 2010
Ingrediente
1kg carne de porc cu os(rasol sau coaste), 2-3 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1 pastarnac radacina, 1 ceapa uscata, ½ telina, 2 ardei grasi, 2-3 rosii(sau o cutie rosii in suc ), 2 l apa, 1 l bors proaspat, 2 oua, 1 legatura leustean
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 45 min
Mod de preparare
Se taie carnea bucatele si impreuna cu osul se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata bine cu o spumiera.Se lasa sa fiarba la foc mic sau in oala sub presiune(eu folosesc oala sub presiune).Dupa ce a fiert carne pe treisferturi se adauga zarzavatul tocat cubulete si sarea dupa gust.Se lasa sa fiarba pana ce carnea este bine facuta,apoi se adauga rosiile se mai lasa 5-10 minute sa fiarba si se adauga borsul..Cine prefera poate aduga si putina fidea. Se drege cu zdrente de ou si leustean
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe
17 voturi
4 comentarii
1h 20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate