Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.
Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.
Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.
Se fac 2 omlete din compozitia preparata, in 2 tigai medii. Eu am pus una mare si una mica.Se prajesc pe o parte si pe alta.
Se taie omletele bucatele.
Intr-un bol se amesteca lapetle cu 1 lingura faina ,smantana si pasat de rosii.
Se adauga in oala , iar cand incepe sa fiarba se adauga omleta taiata bucati.
Se adauga o lingura de bors magic si se potriveste de sare si piper.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii