autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac

Autor: sandytza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sandytza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
300 gr costita adobata (facuta cu boia), 1 ceapa, 3 oua, 5 linguri faina, 2 linguri smantana, 1 cana lapte, 3 linguri pasta de rosii, 2 linguri ulei, 100 gr spanac, sare, piper, 1 ingura bors magic, vegeta, 1 morcov

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.
Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.
Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.
Se fac 2 omlete din compozitia preparata, in 2 tigai medii. Eu am pus una mare si una mica.Se prajesc pe o parte si pe alta.
Se taie omletele bucatele.
Intr-un bol se amesteca lapetle cu 1 lingura faina ,smantana si pasat de rosii.
Se adauga in oala , iar cand incepe sa fiarba se adauga omleta taiata bucati.
Se adauga o lingura de bors magic si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba Radauteana

Ciorba Radauteana

Punem mai intai carnea la fiert intr-o oala de 6litri si intre timp curatam si spalam tot zarzavatul

188 voturi    32 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din  peste Hec

Ciorba din peste Hec

Hecul il taiem in 4 ori 5 bucatele depinde de marimea pestelui dumneavoastra. Ii puneti sare si piper

11 voturi    8 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 mai 2010

    Cam asa arata ciorbica mea.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte buna, eu pun in omleta putin gris si tot asa o prajesc, daca am, pun si loboda rosie, ii da o culoare minunata, mai adaug si leustean, e o minunatie.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2010

    Ce gustoasa trebuie sa fie!!!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      Eu fac ciorba de salata cu omleta, dar cu totul altfel.

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2009

      am salvat-o,am sa o incerc sa vad ce minune iese.oricum felicitari pentru inventivitate.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 300 gr costita adobata (facuta cu boia)
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr spanac
  • sare
  • piper
  • 1 ingura bors magic
  • vegeta
  • 1 morcov

Raporteaza reteta

Retete
de sandytza
Flan de queso (flan de branza)

Flan de queso (flan de branza)

Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul.

3 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Empanada de queso (de branza)

Empanada de queso (de branza)

Se intinde o foaie de foetaj pe hartia de bucatarie pusa in tava.Se pune un strat de cas razalit

7 voturi    7 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Se pune int-o craticioara 50 ml apa cu 100 gr zahar si se pune pe foc. Cand zaharul s-a topit se

490 voturi    35 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cam asa arata ciorbica mea.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de curcan cu costita si zdrente colorate