Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.
Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.
Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.
Se fac 2 omlete din compozitia preparata, in 2 tigai medii. Eu am pus una mare si una mica.Se prajesc pe o parte si pe alta.
Se taie omletele bucatele.
Intr-un bol se amesteca lapetle cu 1 lingura faina ,smantana si pasat de rosii.
Se adauga in oala , iar cand incepe sa fiarba se adauga omleta taiata bucati.
Se adauga o lingura de bors magic si se potriveste de sare si piper.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii