Mai intai spalam oasele bine si le punem la fiert in 4 litri de apa, adaugand un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza.
Legumele le curatam si le spalam.Telina o dam pe razatoare, tocam cubulete ardeii si ceapa iar cartofii ii taiem in bucati potrivite.
Dupa ce oasele au fiert aproximativ 30 minute, adaugam legumele si lasam sa fiarba la foc potrivit pana se desprinde usor carnea de pe oase.
Scoatem oasele cu o spumiera si cand se racoresc alegem carnea de pe ele si o punem in ciorba.
Batem smantana cu ouale, diluam amestecul cu un polonic de ciorba fierbinte si-l adaugam in oala.
Lasam sa dea cateva clocote, adaugam zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
Adaugam patrunjel verde in oala sau in farfurie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii