Hecul il taiem in 4 ori 5 bucatele depinde de marimea pestelui dumneavoastra. Ii puneti sare si piper il frecacati cu usturoi si presuram ciapa verde uscata.
Puneti cratita cu apa la fiert si intre timp curatiti cartofii si le taieti in cuburi de dimensiuni mici. Cind apa va fierbe puneti cartofii, frunza de dafin, sare si piper dupa gust si lasati sa fiarba timp de 10min. apoi adaugati pestele Hec si mai lasati sa fiarba inca timp de 15-20min. Scoateti frunza de dafin si adaugati in ciorba verdeata si lasati inca 5min.
Pofta buna!!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii