autor:

mariana

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din peste Hec

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 22 iulie 2009

Ingrediente
4-5 cartofi mici, un peste Hec, 1 catel de usturoi, sare si piper dupa gust, 1 frunza de dafin, verdeata:marar si patrunjel, un pic de ciapa verde uscata

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

11 voturi

Mod de preparare

Hecul il taiem in 4 ori 5 bucatele depinde de marimea pestelui dumneavoastra. Ii puneti sare si piper il frecacati cu usturoi si presuram ciapa verde uscata.
Puneti cratita cu apa la fiert si intre timp curatiti cartofii si le taieti in cuburi de dimensiuni mici. Cind apa va fierbe puneti cartofii, frunza de dafin, sare si piper dupa gust si lasati sa fiarba timp de 10min. apoi adaugati pestele Hec si mai lasati sa fiarba inca timp de 15-20min. Scoateti frunza de dafin si adaugati in ciorba verdeata si lasati inca 5min.

Pofta buna!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din peste Hec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se curata ceapa, morcovul si ardeii, se toaca marunt si se pun la fiert intr-o cratita. Cand aproape

1 vot    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de urzici

Ciorba de urzici

Urzicile se spala in 3 ape. Intro oala punem uleiul la incis, calim urzicile spalate si scurse de

6 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Elena , 12 iunie 2019

    Pare gustos, azi incerc! :)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    Foarte buna!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

    Mariana ai retete grozave. Felicitari!

    • mariana

      mariana (Chef de cuisine) , 30 iulie 2009

      La noi in Moldova este peste Hec este un peste de mare se vinde congelat, poate in Rominia tot este dar sub alt nume......... el se vinde fara cap si fara coada si nu are oase. Dar de sigur cum spune si Cristin@ puteti folosi orice fel de peste si de preferat sa nu fie cu multe oase!!!!

    • Crystyna

      Crystyna (Chef de cuisine) , 29 iulie 2009

      Puteţi înlocui şi cu alt peşte! Va fi f. bună!

    • Fara foto

      simona stana , 27 iulie 2009

      Ce peste este HEC? Nu am auzit de peste cu asemenea denumire!!!!

    • Fara foto

      Mariana-Eliza , 25 iulie 2009

      Ce peste e "HEC" ? Am cautat pe net Hec si am gasit doar "Healthy Eating Club" , unde intr-adevar au retete delicioase.

    • mariana

      mariana (Chef de cuisine) , 24 iulie 2009

      Mersi mult sper si spor la gatit!!!!!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2009

      Super ciorba, felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

11 voturi

Ingrediente

  • 4-5 cartofi mici
  • un peste Hec
  • 1 catel de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • 1 frunza de dafin
  • verdeata:marar si patrunjel
  • un pic de ciapa verde uscata

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Vinete umplute cu fars

Vinete umplute cu fars

Vinetele le spalam si le taiem in doua. Din fiecare bucata scoatem miezul. Jumatatile de vinete

9 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Somon prajit cu salata

Somon prajit cu salata

• Amestecam 2 linguri ulei de masline, 2 linguri suc de lamaie si mustarul. Ungem medalioanele

9 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Mamaliguta

Mamaliguta

Faina se pune in apa clocotinda cu sare,se lasa sa fiarba 5 min., apoi se amesteca bine (de dorit

8 voturi    1 comentariu
30 min
Aluaturi si Foietaje

Elena

Pare gustos, azi incerc! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

95 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta