autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din pipote si inimi de pasare

Autor: Elena Craciun (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Craciun (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2008

Ingrediente
1 caserola(aprox.450 gr.)un pastarnac,un patrunjel,un ardei gras rosu, 1ceapa mijlocie,telina radacina cam 250 de gr.,morcov

Dificultate: Medie Timp: 4h

10 voturi

Mod de preparare

Toate legumele se topesc putin intr-o lingura de ulei; separat se fierb maruntaiele si se clatesc de mai multe ori pentru a ramane zeama limpede; se pun la fiert maruntaiele cu legumele (se pot pune cartofi sau verdeturi-stevie ,loboda alba si rosie), sare dupa gust;de preferat bors de putina si cat mai mult leustean si patrunjel frunza. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din pipote si inimi de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de legume cu coasta de porc

Bors de legume cu coasta de porc

Curatam legumele,le taiem in forma dorita si le punem la fiert in 3 l de apa.Separat spalam coasta

18 voturi    7 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde cu praz

Ciorba de salata verde cu praz

Se spală foarte bine salata verde, verificând fiecare frunză, prazul, leuşteanul, usturoiul

2 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

4h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 caserola(aprox.450 gr.)un pastarnac,un patrunjel,un ardei gras rosu
  • 1ceapa mijlocie,telina radacina cam 250 de gr.,morcov

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de zarzavat