autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din pipote si inimi de pasare

Autor: Elena Craciun (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 15 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Elena Craciun (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 15 aprilie 2008

Ingrediente
1 caserola(aprox.450 gr.)un pastarnac,un patrunjel,un ardei gras rosu, 1ceapa mijlocie,telina radacina cam 250 de gr.,morcov

Dificultate: Medie Timp: 4h

10 voturi

Mod de preparare

Toate legumele se topesc putin intr-o lingura de ulei; separat se fierb maruntaiele si se clatesc de mai multe ori pentru a ramane zeama limpede; se pun la fiert maruntaiele cu legumele (se pot pune cartofi sau verdeturi-stevie ,loboda alba si rosie), sare dupa gust;de preferat bors de putina si cat mai mult leustean si patrunjel frunza. POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din pipote si inimi de pasare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciarba din coasta afumata

Ciarba din coasta afumata

Se portioneaza coasta,apoi se pune la fiert intr-o oala cu 2l de apa rece.Cand a facut spuma se curata

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de vacuta cu legume

Ciorbita de vacuta cu legume

Am fiert carnea separat si intr-o cratita am calit ceapa cu putin ulei de masline, apoi am adaugat

16 voturi    4 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

4h

10 voturi

Ingrediente

  • 1 caserola(aprox.450 gr.)un pastarnac,un patrunjel,un ardei gras rosu
  • 1ceapa mijlocie,telina radacina cam 250 de gr.,morcov

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare