autor:

Bya_Ralu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din pulpa de curcan cu legume

Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Bya_Ralu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 ianuarie 2016

Ingrediente
1 bucata de pulpa de curcan (osul cu o parte de carne), 1 ceapa mare alba, 1 morcov, 2 linguri de mazare din conserva, 2 linguri de linte din conserva, 1 dovlecel zucchini, 1 rosie, o mana de ciuperci (curatate si taiate felii), 2 linguri de bulion, ulei de masline, vegeta/piper alb, 1/2 lingura delikat bors magic cu legume, tarhon uscat, patrunjel prospat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute(se spumuieste intre timp).



Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele, se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.



Adaugam si ciuperciile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.



Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs, se adauga la final, la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele (cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.



Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.



La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.



Se adauga patrunjelul tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din pulpa de curcan cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de stir

Ciorba taraneasca de stir

Punem o oala cu 3 l de apa la fiert. Cand apa da in clocot punem morcovul, ceapa si usturoiul

3 voturi    3 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de spanac (de post)

Ciorba de spanac (de post)

incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro

7 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 bucata de pulpa de curcan (osul cu o parte de carne)
  • 1 ceapa mare alba
  • 1 morcov
  • 2 linguri de mazare din conserva
  • 2 linguri de linte din conserva
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1 rosie
  • o mana de ciuperci (curatate si taiate felii)
  • 2 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb
  • 1/2 lingura delikat bors magic cu legume
  • tarhon uscat
  • patrunjel prospat

Raporteaza reteta

Retete
de Bya_Ralu
Salata orientala de vara

Salata orientala de vara

Cartofii se spala bine de pamant daca au, se pun intr-o oala, se acopera cu apa si se pune sare.

5 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Salate de legume
Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Ficat de pui cu usturoi si rosii cherry

Se pune ficatul de pui intr-o tigaie,se stropeste cu ulei de masline,se adauga condimentele si se

2 voturi    4 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Creveti la gratar

Creveti la gratar

Crevetii se clatesc cu apa rece, se pun intr-un castron la marinat cu ulei masline, ii condimentam,

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Storceag (storceac)