Osul cu carnea se pune la fiert intr-o oala cu apa cam 30 minute(se spumuieste intre timp).
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si morcovul taiat rondele, se calesc cateva minute si se adauga in oala de ciorba.
Adaugam si ciuperciile taiate feliute mai mici si lasam legumele si carnea sa fiarba.
Lintea si mazarea se clatesc sub jet de apa si se lasa la scurs, se adauga la final, la fel si dovlecelul zucchini se spala bine si se taie rondele (cu tot cu coaja), iar rosia o taiem cuburi.
Se adauga condimentele dupa gust si borsul magic si bulionul si se mai lasa circa 5-10 minute si se ia de pe foc.
La sfarsit se scoate osul din ciorba si se da carnea jos, se taie bucati mici.
Se adauga patrunjelul tocat marunt.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii