autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din teci galbene de fasole

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Ingrediente
200g teci de fasole, 1 morcov, 2 cepe, 2 rosii, 1lingura de ulei, sare, iaurt(smintina), 1 ardei iute, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori,morcovul in forma de pana ,se calesc putin dupa care se adauga tecile date in citeva clocote mai inainte si rosiile razuite. Se adauga zeama in care au fiert tecile,sare dupa gust.
Se serveste cada sau rece cu cimbru ,ardei iute ,iaurt sau smintina (dupa preferinta).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din teci galbene de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla cu carne

Bors de sfecla cu carne

Intr-o oala se pune carnea taiata bucati potrivite si osul si se adauga apa cit sa o acopere si se

11 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste

Ciorba de peste

Se ia pestele, se scot icrele din el. Apoi se scot branhiile, se taie capul si se spala. Se iau cepele

6 voturi    7 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Ttare gustoasa! si eu fac, imi place mai mult decat cea uscata. Reteta e aceeasi.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 200g teci de fasole
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 1lingura de ulei
  • sare
  • iaurt(smintina)
  • 1 ardei iute
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ttare gustoasa! si eu fac, imi place mai mult decat cea uscata. Reteta e aceeasi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de frike(specific arab)