autor:

iuliana tarnoveanu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din teci galbene de fasole

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 iulie 2009

Ingrediente
200g teci de fasole, 1 morcov, 2 cepe, 2 rosii, 1lingura de ulei, sare, iaurt(smintina), 1 ardei iute, cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori,morcovul in forma de pana ,se calesc putin dupa care se adauga tecile date in citeva clocote mai inainte si rosiile razuite. Se adauga zeama in care au fiert tecile,sare dupa gust.
Se serveste cada sau rece cu cimbru ,ardei iute ,iaurt sau smintina (dupa preferinta).
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din teci galbene de fasole" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Se toaca legumele , se pun la fiert in oala cu cei 5l de apa.Dupa preferinta se pot trage in tigaie

9 voturi    5 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de perisoare

Bors de perisoare

Se curata zarzavatul se pune 6l de apa la fiert cu putin ulei cand a dat apa in fiert se pune ceapacuratata

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 06 mai 2010

    Ttare gustoasa! si eu fac, imi place mai mult decat cea uscata. Reteta e aceeasi.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

6 voturi

Ingrediente

  • 200g teci de fasole
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 1lingura de ulei
  • sare
  • iaurt(smintina)
  • 1 ardei iute
  • cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ttare gustoasa! si eu fac, imi place mai mult decat cea uscata. Reteta e aceeasi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana de ciuperci