Ciorba falsa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba falsa

Ingrediente

  • 1 litru de apa
  • 2 cuburi Knorr cu gust de pui
  • O jumatate de gulie
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 linguri de orez
  • 1 lingura de bulion
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se toaca marunt morcovii, gulia, cartoful, ceapa si usturoiul. Se pun la fiert intr-un litru de apa. Cald incep sa fiarba se adauga 2 cuburi Knorr cu gust de pui si 3 linguri de orez. Se lasa la fiert sic and sunt aproape gata se adauga o lingura de bullion si patrunjel dupa gust. Se mai da un clocot, se lasa sa se raceasca putin si se serveste calda. E foarte buna cu o lingura de smantana

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise