Pui la inmuiat fasolea de pe o zi pe alta si a doua zi o scurgi,si o pui la fiert schimbandu-i 3-4 ape.In ultima apa adaugi si sare,Cureti legumele le toci si le adaugi peste fasole.Le lasi sa fiarba si adaugi rosiile(din bulion)si jumatate din leg de patrunjel+leustean.Dai focul mic si te ocupi de afumatura(kaizer)pe care i-l tai bucati si il calesti putin in ulei apoi adaugi 1 ceapa tocata marunt o mai lasi pana devine ceapa sticloasa si adaugi bulionul dai focul mic si mai lasi 5 min sa se caleasca apoi le rastorni in ciorba si lasi sa de-a intr-un clocot.Potrivesti gustul de sare si poti acri cu otet ,bors sau o lasi asa.Dupa ce ai oprit focul toci verdeata marunt si o presari deasupra
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii