autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba greceasca

Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: florentinasterea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 martie 2009

Ingrediente
500g tacamuri de pui, 100g morcov, 100g pastarnac, 100g telina, 100g ceapa, 30g orez, 1 lamaie, 1 ou, 100 ml smantana, 1/2 legatura patrunjel, 20g sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in bucati, se pune cam in 3 litri de apa cu sare si se lasa pe foc avand grija la spumare. Se adauga ceapa si zarzavatul taiate in sferturi si se lasa sa fiarba la foc mic acoperite pana cand se inmoaie toate produsele. Legumele cu orezul se amesteca bine, sa nu se lipeasca de fundul oalei, si se fierbe timp de 20 min. In supa se adauga canea (fara zarzavaturi). Se ia apoi de pe foc, se potriveste gustul cu lamaie si se drege cu galbenus si smantana. La sfarsit se pune patrunjel tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba greceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana - original

Ciorba radauteana - original

Pentru ca sunt din Radauti,m-am gandit sa pun o reteta originala de ciorba radauteana,vazand cat

344 voturi    36 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Pentru inceput punem la fiert burta de vita taiata in bucati mai mari, impreuna cu foi de dafin si

22 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta