autor:

Fara foto

» » , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne

Ciorba greceasca

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
500 gr carne de vita, zarzavat de supa, 2 linguri de orez, un ou, lamaie, verdeata, un litru de opa, sare

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala carnea, se taie in bucati mici si se pune la foc cu apa si asare. Dupa ce s-a luat spuma se dauga zarzavatul spalat si curatat. Cind carnea este fiarta, se scoate zarzavatul si se adauga orezul ales si spalat. Dupa ce afiert se drege cu ou si se aduaga zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba greceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de fasole cu ciolan afumat

Supa de fasole cu ciolan afumat

Se fierbe rasolul 15-20min,se scoate pe o farfurie iar apa se pastreaza;rasolul se dezoseaza,se portioneaza

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Supe de carne
Ciorba de pui cu tarhon

Ciorba de pui cu tarhon

Curatam si spalam toate legumele in afara de mazare. Le taiem felii subtiri si le punem  la

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 gr carne de vita
  • zarzavat de supa
  • 2 linguri de orez
  • un ou
  • lamaie
  • verdeata
  • un litru de opa
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de ied Ciorba de ied

Carnea spalata se pune in oala pe foc, se fierbe 10 min, apoi se arunca apa, carnea se spala, se pune din nou la fiert, iar cand incepe

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Retete de Pasti
Bors de miel Bors de miel

Punem intr-o oala carnea de miel spalata bine si portionata (capul l-am pus intreg) cu apa cat sa o acopere si o lingura de otet. Dupa

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete de Pasti
Avgolemono - Supa greceasca cu ou si lamaie