Se taie carnea in bucatele, se pune la fiert cu 1 litru si jumatate apa cu sare. Se spumeaza daca e nevoie, se adauga zarzavatul taiat rondele sau cubulete, dupa preferinta. Cand carnea e aproape fiarta adaugam orezul spalat, lasam sa fiarba, apoi dregem ciorba cu ou batut si zeama de lamaie, adaugam verdeata tocata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii