Carnea portionata, se pune la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Cand clocoteste, adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete, apoi orezul ales si spalat. Cand totul este fiert, potrivim de sare, inacrim cu lamaie(spacificul ei). Dupa ce stingem focul dregem cu galbenus de ou amestecat cu apa rece si smantana, apoi adaugam verdeata tocata. Conform retetei, ar trebui scos zarzavatul, dar eu niciodata nu am procedat asa, ne place sa fie ciorba mai bogata.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii