Carnea portionata, se pune la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Cand clocoteste, adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete, apoi orezul ales si spalat. Cand totul este fiert, potrivim de sare, inacrim cu lamaie(spacificul ei). Dupa ce stingem focul dregem cu galbenus de ou amestecat cu apa rece si smantana, apoi adaugam verdeata tocata. Conform retetei, ar trebui scos zarzavatul, dar eu niciodata nu am procedat asa, ne place sa fie ciorba mai bogata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii