autor:

burdulea maria elena

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA GRECEASCA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2009

Ingrediente
Maruntaie si spate de pui, 1 morcov, 1 patrunjel, 1 telina mica, 1 ceapa mica, 1 linguri cu orez, 1 lamaie, 1 galbenus, 150 g smantana, patrunjel verde tocat.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea portionata, se pune la fiert in 3 l apa rece si putina sare. Cand clocoteste, adaugam zarzavatul curatat, spalat, taiat cubulete, apoi orezul ales si spalat. Cand totul este fiert, potrivim de sare, inacrim cu lamaie(spacificul ei). Dupa ce stingem focul dregem cu galbenus de ou amestecat cu apa rece si smantana, apoi adaugam verdeata tocata. Conform retetei, ar trebui scos zarzavatul, dar eu niciodata nu am procedat asa, ne place sa fie ciorba mai bogata.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA GRECEASCA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE LOBODA

CIORBA DE LOBODA

Se curata zarzavatul,se spala bine si se taie cubulete(eu am folosit robotul de bucatarie).Intr-o

15 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba falsa de burta

Ciorba falsa de burta

Se curata zarzavatul, se pune la fiert in 4 litri de apa cu sare si dupa ce a fiert se trece pe razatoarea

6 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba ardeleneasca