autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba greceasca

Autor: roxana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
2 l de apa,600 grame de carne de vaca,1 cepa, morcov, patrunjel,1 telina mica,2 linguri de orez,1 ou,zeama de la o lamaie, verde tocat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea,taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece.
Dupa primele clocotese i-a spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi,curatate si spalate.Dupa ce afiert zarzavatul se scoate,si se adauga orezul spalat.Cand orezul afiert,ciorba se potriveste de sare,apoi se trage oala de pe foc,si se drege cu oul batut,si zeama de lamaie.Cand se serveste se pune patrunjelul verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba greceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu legume deshidratate

Ciorba de perisoare cu legume deshidratate

Puneti la fiert legumele deshidratate in 3 litri de apa rece cu putina sare. Spalati orezul si lasati-l

32 voturi    7 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors taranesc cu carne afumata

Bors taranesc cu carne afumata

Curatati legumele, taiati carnea cubulete nu prea mari. Taiati morcovul si pastarnacul felii mai

8 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 l de apa,600 grame de carne de vaca,1 cepa, morcov, patrunjel,1 telina mica,2 linguri de orez,1 ou,zeama de la o lamaie, verde tocat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu piept de vita la Philips Multicooker