autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba greceasca

Autor: roxana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Grecia


    Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Grecia


Reteta postata pe: 08 februarie 2010

Ingrediente
2 l de apa,600 grame de carne de vaca,1 cepa, morcov, patrunjel,1 telina mica,2 linguri de orez,1 ou,zeama de la o lamaie, verde tocat.

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Carnea,taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece.
Dupa primele clocotese i-a spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi,curatate si spalate.Dupa ce afiert zarzavatul se scoate,si se adauga orezul spalat.Cand orezul afiert,ciorba se potriveste de sare,apoi se trage oala de pe foc,si se drege cu oul batut,si zeama de lamaie.Cand se serveste se pune patrunjelul verde tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba greceasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Supa de ceai

Supa de ceai

Intr-o jumatate de litru de lapte ori de smantana se pun 6 - 7 linguri mici cu frunze de ceai, un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza

Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza

Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam

5 voturi    4 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 l de apa,600 grame de carne de vaca,1 cepa, morcov, patrunjel,1 telina mica,2 linguri de orez,1 ou,zeama de la o lamaie, verde tocat.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Luscos ardelenesc