Carnea,taiata in bucati se pune la fiert cu apa rece.
Dupa primele clocotese i-a spuma si se adauga ceapa si zarzavaturile intregi,curatate si spalate.Dupa ce afiert zarzavatul se scoate,si se adauga orezul spalat.Cand orezul afiert,ciorba se potriveste de sare,apoi se trage oala de pe foc,si se drege cu oul batut,si zeama de lamaie.Cand se serveste se pune patrunjelul verde tocat marunt.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii