Este o ciorba foarte usor de preparat.Curatam cartofii si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o lasam intreaga( dupa ce fierbe , o scoatem din ciorba). Crapa verde curatata, o taiem feliute, impreuna cu codite cu tot. Morcovii ii curatam si ii dam pe razatoarea mare. Gogosarul il taiem cubulete mici.
Pregatim aparatul, apasam MENU si selectam FRY pentru 7 minute, apasam START.
Uleiul il incalzim in vasul aparatului si adaugam ceapa verde, morcovii si gogosarul.Amestecam si inchidem capacul. Dupa 5 minute adaugam cartofii .
Adaugam o cana cu apa , ceapa si lasam 2 minute sa fiarba.
Selectam apoi STEW pentru 45 de minute, adaugam apa mecesara pina la limita indiata, asezonam si inchidem capacul. Apasam START.
Dupa ce a expirat timpul, scoatem aparatul din priza si rasturnam ciorba intr-un vas.
Smantana o amestecam cu laptele brins si cu ouale batute. Adaugam 2 polonice cu ciorba fierbinte, amestecam si rasturnam compozitia in ciorba. Amestecam, asezonam daca mai este cazul si presaram deasupra leustean tocat.
Servim ciorba alaturi de ardei iute.
Pofta mare sa aveti !
http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/11/ciorba-moldoveneasca-de-cartofi-dresala.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii