Ciorba moldoveneasca de cartofi - Multicooker Philips

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba moldoveneasca de cartofi - Multicooker Philips

Ingrediente

  • 6-700 g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1-2 cepe
  • 1-2 fire ceapa verde
  • 1/2 gogosar rosu
  • 300 ml smantana
  • 1 l lapte prins
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • leustean
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Este o ciorba foarte usor de preparat.Curatam cartofii si ii taiem cuburi. Ceapa o curatam si o lasam intreaga( dupa ce fierbe , o scoatem din ciorba). Crapa verde curatata, o taiem feliute, impreuna cu codite cu tot. Morcovii ii curatam si ii dam pe razatoarea mare. Gogosarul il taiem cubulete mici.

Pregatim aparatul, apasam MENU si selectam FRY pentru 7 minute, apasam START.

Uleiul il incalzim in vasul aparatului si adaugam ceapa verde, morcovii si gogosarul.Amestecam si inchidem capacul. Dupa 5 minute adaugam cartofii .

Adaugam o cana cu apa , ceapa si lasam 2 minute sa fiarba.

Selectam apoi STEW pentru 45 de minute, adaugam apa mecesara pina la limita indiata, asezonam si inchidem capacul. Apasam START.

Dupa ce a expirat timpul, scoatem aparatul din priza si rasturnam ciorba intr-un vas.

Smantana o amestecam cu laptele brins si cu ouale batute. Adaugam 2 polonice cu ciorba fierbinte, amestecam si rasturnam compozitia in ciorba. Amestecam, asezonam daca mai este cazul si presaram deasupra leustean tocat.

Servim ciorba alaturi de ardei iute.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2013/11/ciorba-moldoveneasca-de-cartofi-dresala.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete

Zacusca picanta cu vinete
Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura

Dulceata de zmeura reteta simpla. Cum se face reteta de dulceata de zmeura fara conservanti.

Dulceata de zmeura