Unghiile despicate se pun la fiert cu atata apa cat sa le acopere, se adauga zeama si coaja de lamaie si crenguta de rozmarin.
Taiteii se prajesc intr-o lingura de ulei.
Din uleiul ramas se face un rantas cu boia.
Cand unghiile s-au inmuiat, se scot, iar rantasul se adauga in zeama ramasa, se adauga taiteii prajiti si se mai fierb impreuna pana cand se inmoaie.
Unghiile dezosate se pun inapoi in zeama, se acreste cu un pic de otet, se adauga putin zahar praf, piper macinat si smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii