autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ostaseasca

Autor: Valentin Baciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Valentin Baciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2008

Ingrediente
400 g unghii de purcel, , 2 linguri de ulei, , 1 mana de taitei patrati,, 1 lingura de smantana, , sare, , 1 lingurita de boia de ardei, , zeama si coaja rasa de la 1 lamaie,, 1 crenguta de rozmarin proaspat,, piper macinat, otet,, zahar si smantana pentru servit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Unghiile despicate se pun la fiert cu atata apa cat sa le acopere, se adauga zeama si coaja de lamaie si crenguta de rozmarin.

Taiteii se prajesc intr-o lingura de ulei.

Din uleiul ramas se face un rantas cu boia.

Cand unghiile s-au inmuiat, se scot, iar rantasul se adauga in zeama ramasa, se adauga taiteii prajiti si se mai fierb impreuna pana cand se inmoaie.

Unghiile dezosate se pun inapoi in zeama, se acreste cu un pic de otet, se adauga putin zahar praf, piper macinat si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ostaseasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de spanac (de post)

Ciorba de spanac (de post)

incepem cu spalatul spanacului in 3 ape. Dupa ce am spalat spanacul, punem uleiul la incins intro

5 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de gulii

Bors de gulii

Se curata legumele se spala si se taie dupa bunul plac.Se pun la calit morcovii, ceapa, ardeiul si

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g unghii de purcel
  • 2 linguri de ulei
  • 1 mana de taitei patrati,
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • 1 lingurita de boia de ardei
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie,
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat,
  • piper macinat
  • otet,
  • zahar si smantana pentru servit.

Raporteaza reteta

Retete
de Valentin Baciu
Budinca de orez cu cascaval si ficatei

Budinca de orez cu cascaval si ficatei

Se fierbe orezul in apa multa( 1 parte orez- 3 parti apa)cu sare, piper, vegeta...eu am pus si un

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de miel cu legume si verdeturi proaspete