autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba ostaseasca

Autor: Valentin Baciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Valentin Baciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2008

Ingrediente
400 g unghii de purcel, , 2 linguri de ulei, , 1 mana de taitei patrati,, 1 lingura de smantana, , sare, , 1 lingurita de boia de ardei, , zeama si coaja rasa de la 1 lamaie,, 1 crenguta de rozmarin proaspat,, piper macinat, otet,, zahar si smantana pentru servit.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Unghiile despicate se pun la fiert cu atata apa cat sa le acopere, se adauga zeama si coaja de lamaie si crenguta de rozmarin.

Taiteii se prajesc intr-o lingura de ulei.

Din uleiul ramas se face un rantas cu boia.

Cand unghiile s-au inmuiat, se scot, iar rantasul se adauga in zeama ramasa, se adauga taiteii prajiti si se mai fierb impreuna pana cand se inmoaie.

Unghiile dezosate se pun inapoi in zeama, se acreste cu un pic de otet, se adauga putin zahar praf, piper macinat si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ostaseasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana,.de Bihor

Ciorba radauteana,.de Bihor

Se taie bucati carnea de pui si se pune la fiert in apa cu sare. Intre timp curatam zarzavatul si

94 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

1. Punem pieptul intreg la fiert in oala cu apa. Spumam dupa ce da in clocot, apoi adugam legumele

46 voturi    28 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g unghii de purcel
  • 2 linguri de ulei
  • 1 mana de taitei patrati,
  • 1 lingura de smantana
  • sare
  • 1 lingurita de boia de ardei
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie,
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat,
  • piper macinat
  • otet,
  • zahar si smantana pentru servit.

Raporteaza reteta

Retete
de Valentin Baciu
Budinca de orez cu cascaval si ficatei

Budinca de orez cu cascaval si ficatei

Se fierbe orezul in apa multa( 1 parte orez- 3 parti apa)cu sare, piper, vegeta...eu am pus si un

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE ARDEI UMPLUT