Ciorba ostaseasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g unghii de purcel,
  • 2 linguri de ulei,
  • 1 mana de taitei patrati,
  • 1 lingura de smantana,
  • sare,
  • 1 lingurita de boia de ardei,
  • zeama si coaja rasa de la 1 lamaie,
  • 1 crenguta de rozmarin proaspat,
  • piper macinat, otet,
  • zahar si smantana pentru servit.

Mod de preparare

Unghiile despicate se pun la fiert cu atata apa cat sa le acopere, se adauga zeama si coaja de lamaie si crenguta de rozmarin.

Taiteii se prajesc intr-o lingura de ulei.

Din uleiul ramas se face un rantas cu boia.

Cand unghiile s-au inmuiat, se scot, iar rantasul se adauga in zeama ramasa, se adauga taiteii prajiti si se mai fierb impreuna pana cand se inmoaie.

Unghiile dezosate se pun inapoi in zeama, se acreste cu un pic de otet, se adauga putin zahar praf, piper macinat si smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise